Тузла

Мушкарац који је убио жену и дјецу па себе наводно оставио поруку

  • Извор: Аваз
  • 21.05.2024. 11:58

Мушкарац из Тузле Мујага Чичкушић убио је супругу и двоје дјеце, старости девет и двије године, а затим прешао у стан у згради прекопута и починио самоубиство. Он се бацио са зграде.

Истражни тимови пронашли су сјекиру којом је највјероватније извршено убиство. Пронађени су и други оштри предмети. Наређено је вјештачење.

Према незваничним информацијама, тужиоци и истражиоци вјерују да би мотив стравичног убиства могла бити љубомора. Но, за сада ова информација није званично потврђена.

Ово је жена коју је са дјецом убио муж у Тузли

Ово је жена коју је са дјецом убио муж у Тузли

Чичкушић се, како је за "Аваз" потврђено, прије неколико дана вратио из Њемачке, гдје је радио као медицински техничар. Он је био радник Клиничког центра Универзитета у Тузли, као и његова супруга, али је ишао да ради у Њемачку.

Он је, како је до сада показала истрага, брутални злочин испланирао у детаље. "Аваз" сазнаје да је Чичкушић неколико дана прије злочина купио сјекиру на пијаци код Хемета и да је њоме убио чланове породице.

У стану је затечен  стравичан призор, а цијели стан је уништен и испремјештан. Супруга је, што је показала истрага, покушала спасити дјецу, али није успјела.

Оно што је шокирало истражиоце јесте да је Чичкушић након стравичног злочина оставио поруку на вратима стана. Он је написао имена појединих људи. Полиција сада истражује о коме се ради.

Полили га бензином и оставили: Пронађен мотоцикл пљачкаша из Добоја

Полили га бензином и оставили: Пронађен мотоцикл пљачкаша из Добоја

Наводно, међу њима су имена појединих рођака који су му помогли да се запосли у Њемачкој.

Пратите нас и путем Вибера