Брод

Мушкарац подлегао у пожару који је изазвао електрични шпорет

Момир К. (67) из Брода подлегао је усљед тешких повреда задобијених у пожару који је у суботу избио у његовој кући у Броду.

У ПУ Добој наводе да је М.К. подлегао у Универзитетском клиничком центру Републике Српске, гдје је превезен на лијечење након пожара. Како сазнајемо Момир је са тешким опекотинама затечен у својој кући, у којој је живио сам, и то након што су комшије уочиле пожар.

”Полицији је 9. децембра око 17.35 часова пријављено да је дошло до пожара на објекту власништво М.К. са подручја општине Брод, који је задобио тјелесне повреде. Пожар су локализовали припадници Територијално ватрогасно-спасилачке јединице Брод”, наводе у ПУ Добој.

Додају да су увиђај на лицу мјеста извршили полицијски службеници ПС Брод заједно са инспектором за експлозивне материје и послове заштите од пожара Полицијске управе Добој.

Узрок и тачне околности пожара се утврђују, а према незваничним информацијама пламен је изазвао електрични шпорет. Наиме, први резултати истраге указују да је Момир К. оставио упаљену ринглу, на којој се налазила посуда у којој је припремао храну.

”О свему наведеном обавијештен је дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва Добој”, саопштено је из ПУ Добој.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови: