Смедерево

Мушкарац претукао школског друга свог сина

  • Извор: Мондо.рс
  • 07.11.2023. 10:41

Према ријечима мушкарца из Смедерева, његов син се у школи сукобио са вршњаком, а након тога га је напао отац тог дјетета.

"Мог сина је напао отац његовог вршњака и друга из одјељења док се враћао кући из школе. Заврнуо му је уво, хватао га за врат и лупао му шамаре! Дијете ми има трауме, послије свега неће да иде у школу", испричао је мушкарац. Према његовим ријечима, одрастао човјек је сачекао његовог сина послије школе. 

Саговорник објашњава да је мушкарац насрнуо на његово дијете због вербалног сукоба који су дјеца имала у школи. "Мој син се са још три друга враћао из школе прошле недјеље, 31. октобра око пола један поподне, када се поред њих зауставио плави аутомобил марке "ауди" у ком је био отац њиховог друга из одјељења. Он је отворио сувозачева врата и позвао мог сина да дође, понудио му превоз до куће и рекао да хоће са њим да поразговара. Мај син је то одбио, рекавши да неће да уђе у ауто, након чега га је он позвао да приђе "само да га пита шта се догодило у школи"", казао је саговорник.

Потврђено тровање у Хрватској: Сокови спржили човјеку једњак?

Потврђено тровање у Хрватској: Сокови спржили човјеку једњак?

Према ријечима саговорника, како је његов син пришао "аудију", тако га је нападач ухватио за лијево уво и снажно кренуо да га уврће и вуче дијете тако да га је скоро убацио на сједиште сувозача. "Након тога га је пустио и кренуо да му лупа шамаре, кад је покушао да га ухвати за врат мој син је успио да се измаке и одмах се вратио до својих другара, а нападач је тако брзо отишао да није затворио ни врата аутомобила, већ је само дао гас", препричава немиле сцене човјек из Смедерева.

Овај отац објашњава да је он за немили догађај сазнао док је био на послу и да је потом са сином отишао у полицију. "Поднијели смо пријаву, мој син је дао изјаву и испричао све што се догодило, а полиција даље поступа по овом предмету, требало би да се испитају свједоци, односно деца која су била са мојим сином. Дјеца ће дати изјаве у присуству својих родитеља", каже он.

Колико кошта славска трпеза?

Колико кошта славска трпеза?

Према његовим ријечима дјечаци, који похађају шести разред, вербално су се сукобили најприје прошле године и школа је тада реаговала и казнила их обојицу смањеним оцјенама из владања. Он додаје да су се његов син и тај дјечак, чији је отац непримјерено одреаговао поново сукобили прошле недјеље, тачније 31. октобра.

"И то је ријешено у оквиру школе, али је дјечак позвао свог оца и рекао како га је мој син напао, након чега је он сео у аутомобил и патролирао све време око школе чекајући да мој син изађе, а онда га је пресрео испред једне продавнице на путу до куће и малтретирао га", каже саговорник.

Према његовим ријечима он не жели да овај напад на његово малољетно дијете прође некажњено. "Не желим да се ни једном дјетету овако нешто догоди. Ван памети је да одрасли пресрећу дјецу по улици и бију их", закључује отац жртве. 

Пијан и дрогиран ударио двије жене, побјегао са мјеста несреће па се вратио

Пијан и дрогиран ударио двије жене, побјегао са мјеста несреће па се вратио

Саговорник је објаснио да се његов син пожалио на зујање у ушима и да су они заједно отишли у дом здравља где су су констатоване лакше тјелесне повреде. "Он је имао отеклину на лицу и црвенило. Констатовано је и да му је отекла ушна шкољка и ушни канали. Проблем нису само физичке повреде, већ и психичке трауме због којих мој син не може да спава, не жели да иде у школу и плаши се", каже отац.

Како се сазнаје, полиција је о случају обавијестила Основно јавно тужилаштво у Смедереву, а тужилац је наложио да се прикупе сва неопходна обавјештења. "Полиција ће по налогу тужицоа најпре салушати свједоке немилог догађаја. Такође, обавиће се и друге неопходне службене радње и након тога ће извјештај бити прослијеђен тужиоцу који ће даље одлучити", објашњава извор.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 08:00 Емисија: Аграр

    Актуелне приче из свијета домаће и регионалне пољопривреде.

  • 08:30 Емисија: АТВ јутро

    Актуелне теме, најновије информације и занимљивости из земље и свијета.

  • 10:00 Серија: Истине и лажи (12+)

    Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 11:00 Кето кухињица

    Ужине или комплетни оборци прилагођени кето исхрани са ниским удјелом угљених хидрата.

  • 11:15 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:30 Емисија: Аграр (Р)

    Актуелне приче из свијета домаће и регионалне пољопривреде.