Нови детаљи

Надриљекарка Снежана преварила четири институције

  • Извор: Курир
  • 09.03.2024. 13:50

Снежана Стевић (48), нова барби надриљекарка, која је ухапшена због сумње да је пружала стоматолошке услуге и анти-ејџинг третмане са фалсификованом дипломом, успјела је да превари чак четири државне институције, сазнаје Курир.

Лажна докторка је, према ријечима директора Стоматолошке коморе Србије др Милојка Јовановића, своју диплому са факултета у Косовској Митровици која датира из 1999. године, на за сада непознат начин, успјела да овјери код нотара и такву фотокопију донијела у Комору.

- Уредно овјерена фотокопија њене дипломе је стигла код нас, а ми, уколико нам није наложено, немамо ингеренције да самоиницијативно провјеравамо вјеродостојност исте, која је претходно овјерена - каже за Курир директор др Милојко Јовановић и додаје:

Откривено како је лажна зубарка привлачила пацијенте

Откривено како је лажна зубарка привлачила пацијенте

- Лажна диплома потекла је са Универзитета у Приштини, прво је овјерена код нотара, што није јасно како је успјело, затим је стигла до нас, потом је власница исте полагала и стручни државни испит, а затим поново враћена овдје, све док није у новембру прошле године УКП дошао код нас са пријавом.

Према ријечима др Јовановића, након тога покренута је истрага на Универзитету у Приштини која је трајала неколико дана.

- Нама је са Универзитета јављено да њене дипломе нема и да је овјерена диплома која је доспјела код нас очигледно фалсификат. Осим тога што је жена преварант важно је за све људе који желе да се подвргну третманима као што су анти-ејџинг који могу бити изузетно штетни по здравље, је да не може свако по завршетку медицинског факултета да пружа овакве услуге - каже  др Јовановић и наставља:

- Постоји специјализација и курсеви за то који се могу уписати тек након три године стажа одређеног лица, такође они морају бити одобрени од стране Комисије и лице мора завршити фонд од укупно 120 часова.

Снежана Стевић је, да подсјетимо, ухапшена у уторак, а на приједлог Првог основног јавног тужилаштва у Београду њој је одређен притвор. Признала је да је радила третмане, али не и да је њена диплома лажна.

(Извор: Курир)

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 20:30 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    ' ''Серија: Од јутра до сутра (12+)

  • 21:00 Серија: Авионџије (12+)

    Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

  • 21:45 Серија: Вода у праху (12+)

    ''Напета португалско-галицијска серија 'Вода у праху' стиже у наш програм и можемо само рећи - из епизоде у епизоду напетост ће расти до усијања!

  • 22:45 Филм: Хазард (16+)

    '' Филм: Хазард (16+)

  • 00:45 Ноћни програм

    Ноћни програм