Napadač izvršio ubistvo

Novi detalji zločina u Petrovu: Komšiju ubio zbog lokalnog puta

  • Извор: Српскаинфо
  • 10.10.2022. 15:18

Motiv krvavog pira Radomira Radovanovića (52) u selu Kakmuž kod Petrova je svađa sa komšijama oko lokalnog puta.

Radovanović je u nedjelju hicima iz automatske puške ubio komšiju Radislava Nedića (64) i ranio Dražena Dujkovića (43), te je nakon toga otišao u svoje dvorište gdje je počinio samoubistvo.

Mještani Kakmuža još uvijek ne mogu vjerovati šta je uradio Radovanović, a ističu da se radilo o jako mirnom i povučenom čovjeku.

“Čuo sam da je on želio da prvo da ubije Dražena Dujkovića jer sa njim ima neki sukob oko puta, ali je tu naišao i Nedić i on ga je ubio. U tom trenutku su tu bila još dvojica komšija, ali su oni na sreću uspjeli na vrijeme pobjeći od Radovanoviać”, ispričao je jedan od mještana.

Kaže da nakon što je završio svojoj krvari pir, da se on vratio u svoje dvorište gdje je počinio samoubistvo.

Mještani Kakmuža kažu da u ponašanju Radovanovića ništa nije upućivalo da bi mogao počiniti ovakav zločin.

“On nikada nije bio nasilan i živo je sam. Znam da su pojedine komšije mu često nosile i hranu, nisam čuo da je ikada napravio neki problem. I sada su se posvađali zbog tog nekog lokalnog puta i on je zbog toga krenuo da ubije komšije”, pojasnio je jedan od naših sagovornika.

U PU Doboj navode da se im je ubistvo prijavljeno juče oko 11.30 časova.

“Policiji je prijavljeno da je u mjestu Kakmuž, u opštini Petrovo, izvršeno ubistvo. Odmah po prijavi policijske ekipe su izašle na teren. Utvrđeno je da je ubijen N.R., a ranjen D.D. obojica iz Petrova. Takođe, utvrđeno je da je izvršilac bio R.R. koji je nakon toga izvršio samoubistvo”, rekla je portparol PU Doboj Dragana Kerkez.

Ona kaže da je policija pronašla okrvavljeno tijelo R.R., a kraj njega automatsku pušku iz koje je najvjerovatnije počinio zločin, a potom sebi oduzeo život.

Тагови:
  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм