Србија

Ново хапшење због убиства Милана Шуше

  • Извор: Телеграф
  • 26.02.2024. 18:29

Како "Телеграф" сазнаје, у великој акцији МУП-а Србије и Вишег јавног тужилаштва у Београду, поред Б.С. (35) који се сумњичи да је учествовао у убиству Милана Шуше (39) у Земуну, ухапшена је и Д.З. (30).

Ухапшена дјевојка се сумњичи да је помогла убици Милана Шуше да побјегне из Србије, додаје поменути портал.

Полиција је осумњиченог Б.С. ухапсила приликом покушаја бјекства у сусједну државу.

Њему је одређено задржавање до 48 часова и он ће, уз кривичну пријаву, бити приведен надлежном тужилаштву.


Ко има највише користи од оставке Јакова Милатовића?

Ко има највише користи од оставке Јакова Милатовића?

Подсјетимо, Милан Шуша ликвидиран је испред своје куће у Земуну усред бијела дана и то само седам дана пошто је изашао из затвора.

Његово тијело затечено је поред аутомобила, са прострелним ранама у предјелу главе и тијела. Починилац је побјегао са лица мјеста одмах након убиства.

Убица је највјероватније, пратећи Шушу у претходном периоду, примијетио да је његова кућа покривена надзорним камерама, па се из тог разлога и маскирао.

Полиција је одмах преузела снимке са надзорних камера, како би открили идентитет нападача, или више њих, с обзиром на то да се сумња да је мушкарац који је ликвидирао Шушу имао помагача.


Три службеника КПЗ Бијељина спроведена на криминалистичку обраду

Три службеника КПЗ Бијељина спроведена на криминалистичку обраду

Претпоставља се да је он знао када ће Милан да буде пуштен из затвора, те да га је све вријеме пратио и направио план убиства.

На мјесто злочина дошао је пјешке, а сумња се да је имао саучесника који га је довезао и паркирао се нешто даље од куће жртве.

Наводни мотив убиства је стари дуг, али говори се о томе да је Шуша имао много непријатеља.

Пратите нас и путем Вибера

  • 20:30 На ивици терена

    На ивици терена

  • 21:00 Емисија: Ћирилица

    Ауторска емисија Миломира Марића.

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм