Упали у ријеку

Обдукција потврдила узрок смрти младића из Стоца

  • Извор: Агенције
  • 14.02.2024. 15:57

Резултатима обдукције тијела смртно страдалог младића Филипа Станковића (19) из Стоца, чији је нестанак пријављен почетком седмице, утврђено је да је смрт наступила утапањем.

Ову информацију за "Аваз" су потврдили из Тужилаштва Херцеговачко-неретванског кантона, обдукцију је урадио доктор Дражен Дамјањук.

Сахрана страдалог младића биће обављена сутра на гробљу Тодоруше-Црнићи.

Подсјећамо, тијело младића извучено је јуче из возила "Џип  Компас", које је, највјероватније, усљед самослијетања завршило у ријеци Брегави на локалитету Питића бријег на улазу у Столац.

У току извлачење аутомобила несталих младића из Брегаве: Тијело у возилу?

У току извлачење аутомобила несталих младића из Брегаве: Тијело у возилу?

Како пише овај медиј, јуче је извучен и аутомобил уз помоћ специјалне дизалице, а у току су неопходна вјештачења, која је наложио дежурни кантонални тужилац.

Тијело Марка Вукића (20) који се са Станковићем налазио у возилу још није пронађено, упркос силним напорима спасилачких служби.

У потрази учествују и два тима Федералне управе цивилне заштите (ФУЦЗ), односно јединице специјализоване за спашавање на води с два чамца и потребном опремом и дрон тиму с три оператера и беспилотним летјелицама који су ангажовани на основу захтјева столачке цивилне заштите.

Како наводе, за сада се поуздано не зна ко је управљао возилом.


(Фото: ФУЦЗ)

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм