Убијен Харис Остердал

Објављен узнемирујући снимак са мјеста убиства у Сарајеву

  • Извор: Агенције
  • 31.10.2023. 21:46

Држављанин Шведске Харис Остердал убијен је данас у пуцњави у насељу Булевар у Сарајеву, док је рањен Е.М. који је такође има шведски пасош.

Према ријечима свједока на њих су, испред маркета, пуцали маскирани нападачи који су побјегли на бициклима и за њима се интезивно трага.

Према свједочењу очевидаца, ради се о класичном мафијашком убиству од стране особа које су према коментарима на друштвеним мрежама биле на бициклима.

Мушкарац који је вечерас убијен на Ступу у Сарајеву је шведски држављанин Харис Остердал, за кога шведски медији наводе да је вођа нарко мреже.


У пуцњави у Сарајеву ликвидиран вођа нарко мреже Харис Остердал

У пуцњави у Сарајеву ликвидиран вођа нарко мреже Харис Остердал

Осим тога, познат је по бројним кривичним дјелима.

Остердал, према подацима шведске полиције, највјероватније има 30 година. Са братом Денисом се бави продајом наркотика, за шта су и осуђивани.

Рањени Е.М. је задобио лакше повреде, речено је у КЦУС-у.

На друштвеним мрежама објављен је узнемирујући снимак са мјеста убиства на којем се види преклривено тијело ликвидираног Остердала.

(Фото: Фејсбук)

Пратите нас и путем Вибера

  • 20:00 Тет а тет са Татјаном Трнинић

    ''Колико знате о онима који живе под будним оком јавности?Знате ли о чему маштају, шта су све прошли, у чему уживају, шта раде када су потпуно сами? Које тајне су спремни да открију? Колико су спремни да се оголе?

  • 21:00 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    ''''Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 21:45 Серија: Ко те шиша (12+)

    'Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.

  • 22:15 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:30 Серија: Ел Чапо (16+)

    *Серија: Ел Чапо (16+)

  • 23:30 Серија: Ред Рок

    Серија: Ред Рок