Познат је по кривичним дјелима.

У пуцњави у Сарајеву ликвидиран вођа нарко мреже Харис Остердал

  • Извор: АТВ
  • 31.10.2023. 19:30

Мушкарац који је вечерас убијен на Ступу у Сарајеву је шведски држављанин Харис Остердал, за кога шведски медији наводе да је вођа нарко мреже.

Осим тога, познат је по бројним кривичним дјелима.

Остердал, према подацима шведске полиције, највјероватније има 30 година. Са братом Денисом се бави продајом наркотика, за шта су и осуђивани.

Шведски медији наводе да је Остердал вођа нарко мреже "Профит" те да је прије пет година посљедњи пут осуђен на казну затвора од четири године и то због организовања нарко ланца.

Познат идентитет убијеног у Сарајеву!

Познат идентитет убијеног у Сарајеву!

Осим тога је, заједно с братом, био осуђиван и због прекршаја о кориштењу оружја, подмићивања, допинга, недозвољене вожње те кориштења Фејсбука за продају дроге и кућну доставу, пренијели су сарајевски медији.

Иначе, пуцњава се догодила око 16:30 сати вечерас у насељу Булевар гдје су двојица мушкараца на бициклу испалила рафал у држављанина Шведске. Том приликом је повријеђен и бх. држављанин.

Нападачи су имали руксак у који су упадале чахуре те су врло брзо побјегли с мјеста пуцњаве.

Полиција је потврдила да је убијена једна особа, а да се другој утврђује степен повреда. Оградили су мјесто пуцњаве, блокирали дио насеља, а у току је и потрега за нападачима.

Пратите нас и путем Вибера

  • 12:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:55 Емисија: Тет а тет са Татјаном Трнинић (Р)

    Врата састанака у четири ока отварамо само због вас!

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 14:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 14:15 Серија: Ко те шиша (Р) (12+)

    ''''Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    ''''Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.