Objavljeni detalji incidenta

Odbornik se zapalio ispred policijske stanice!

  • 14.09.2023. 13:08

Jeziv incident dogodio se jutros u Srbiji oko četiri sata u Topoli, kada se D. M. (53), inače odbornik u skupštini opštine Topola, zapalio ispred policijske stanice.

Dragan Jovanović, narodni poslanik Srpske napredne stranke u ovom gradu, objavio je na svojim društvenim mrežama fotografije sa lica mjesta, kao i detaljne informacije o tome šta se dogodilo. Između ostalog, on je naveo da je odbornik u trenutku incidenta bio u alkoholisanom stanju.

Muškarac u Topoli se polio benzinom i zapalio: Policajci ga gasili

Muškarac u Topoli se polio benzinom i zapalio: Policajci ga gasili

Ekipa Hitne pomoći brzo je stigla na mjesto događaja i pružila prvu pomoć povrijeđenom muškarcu prije nego što je prevezen u Klinički centar Kragujevac, gdje mu se pruža medicinska nega.

Narodni poslanik u Topoli, Dragan Jovanović, u objavi na Fejsbuk profilu opisao je šta se dogodilo.

"Pokušao je da sebi oduzme život samozapaljivanjem na prolazu iza stanice policije i Centra za socijalni rad. Odbornik D. M. je, prema nezvaničnim informacijama, došao svojevoljno i u vidno alkoholisanom stanju u stanicu policije u Topoli i vrijeđao policajce, nakon čega je uradio to što je uradio. Tragovi tog nerazumnog djela su još vidljivi na stazi i travnjaku. Nažalost, kafana i alkohol naprave tragediju. Molimo Boga da pregura i dobije ovu životnu borbu“, napisao je u objavi Jovanović.

Trenutno nisu poznati detalji koji su doveli do ovog tragičnog događaja, a motivi incidenta se utvrđuju. Naime, odbornik u prošlosti nije imao pritužbe na rad policijskih službenika.

Vikao "sad ću da se zapalim"

Kako Kurir nezvanično saznaje, muškarac je došao u alkoholisanom stanju ispred policijske stanice i vikao "sad ću da se zapalim". Nakon psovanja i vikanja, on je navodno otišao, a policajac iz stražarske kućice pozvao je kolege, koji su odmah došli.

Kako Kurir nezvanično saznaje, odbornik se tada već bio zapalio, a policajci su odmah pritrčali u pomoć i počeli da ga gase, a tada su zvali i vatrogasce.

Zadobio teške opekotine, pruža mu se medicinska njega

Prema nezvaničnim informacijama, D.M. je zadobio teške opekotine. Hitna pomoć ga je prevezla u Klinički centar Kragujevac, gdje mu se pruža medicinska njega.

(Foto: Printscreen Facebook/Dragan Jovanović)

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 23:00 Серија: Ред Рок (16+) (Р)

    Серија: Ред Рок (16+) (Р)