"Пронашли бар неки мир"

Огласила се Нусретова породица након хапшења убице

  • Извор: Телеграф
  • 21.02.2024. 15:38

Осумњичени за убиство младића Нусрета Дестановића (28) из Тутина, ухапшен је по међународној потјерници у Аустрији, сазнаје "Телеграф.рс" од извора блиског породици.

По питању хапшења осумњиченог за убиство младића, полиција се још није оглашавала.

Ипак, породица овог младића тврди да су до њих стигле провјерене информације, као и да се сада осјећају лакше.

"Пронашли смо бар неки мир. Мало је лакше. Хвала Алаху", рекао је за "Телеграф.рс" извор близак породици.

Подсјетимо, главни осумњичени у овом случају био је мушкарац, за којим је расписана међународна потјерница.


Убица Ариела Богдановића снимљен са 20 камера, али му се лице не види

Убица Ариела Богдановића снимљен са 20 камера, али му се лице не види

Одмах након проналаска тијела убијеног младића ухапшене су још двије особе: младић (19) из Сјенице, осумњичен за непријављивање припремања кривичног дјела, и особа (40) из Новог Пазара, осумњичена за помоћ учиниоцу послије извршеног кривичног дјела.

Поред њих, ухапшена је и женска особа (27), бивша супруга главноосумњиченог, за коју се сумња да се пред убиство виђала са жртвом, те да га је уједно и намамила кобне вечери.

Осумњичени за којим је расписана потјерница се сумњичи да је, уз помоћ осумњиченог младића, 8. фебруара нанио смртне повреде жртви оштрим предметом, а затим његово тијело сакрио у бунар.

Како је "Телеграф.рс" незванично сазнао од рођаке убијеног младића, убијени момак је био претучен и нанијета су му чак 22 убода по тијелу. Његово тијело умотано је у ћебе и бачено у бунар.


Несторовић и Павић се огласили: Нисмо напустили покрет него састанак!

Несторовић и Павић се огласили: Нисмо напустили покрет него састанак!

"Виђала се у исто вријеме са жртвом и убицом да би их правила љубоморним"

Породица убијеног младића сумња да је осумњичена жена играла двоструко, те је жртви давала лажну наду, док се све вријеме виђала са својим бившим супругом. У порукама до којих је "Телеграф" дошао виде се пријетње који је осумњичени за убиство слао бившој супрузи прије него што је младићево тијело пронађено.

"Она је њему давала лажну наду, да га воли и да ће се вјенчати. Ипак, све вријеме се виђала са осумњиченим за убиство, мислила је да ће се помирити. Играла је двоструко. Осумњичени је био љубоморан и онда је дошло до овога", наводи рођака младића. 

Пратите нас и путем Вибера

Тагови: