Модрича

Огласио се Тупеша: "Неслана шала преозбиљно схваћена, сврха је била изненадити дјецу”

  • Извор: Црна-хроника.инфо
  • 06.11.2023. 11:34

Грађани Модриче и околине остали су узнемирени након што су објављени видео снимци на којима група младића обилази локале по овом граду и тражи газду једног од објеката. Kако се види на видеоклипу, младићи за себе кажу да “рекетирају пола Београда”.

Портал "Црна хроника" је успио ступити у контакт са Александром Јовановићем Тупешом, једином од момака са снимка, који је објаснио цијелу ситуацију. Kако каже, све је била шала која је преозбиљно схваћена.

Посљедњег дана октобра ове године група младића која за себе каже да су из Београда и да су пријатељи Александра Јовановића, познатијег као Тупеша, посјетили су два кафића у Модричи , а снимке су пренијели бројни портали и дневни листови.

Сада се појавио снимак Ивана Митрића, власника Kафе-бара „Стрит“, који каже да се није радило о пријетњама, уцјенама , рекетирању него раније смишљеном перформансу између њега с једне и поменутих младића с друге стране. Kаже да му је Јовановић велики пријатељ и хтио је мало да Митрића насмију и поправе му расположење ток кишног поподнева.


„Све се догодило беспотребно, као што је вишак и прекомјерна медијска пажња. Није било никаквог рекетирања, пријетњи, уцјена. То је шала мојих другара и мене. Тупеша је мој брат, дугогодишњи познаник, једно вријеме радио је код мене. Сарађивали смо у неколико наврата. Увијек смо имали коректну сарадњу. Овом приликом поздрављам га и увјерен сам да је јавност свјесна да је све била шала, без имало озбиљних примјеса“, рекао је Иван Митрић на снимку који се појавио у јавности.

Сувласник Стрита и дискотеке „Ванила“ у Модричи , који се спомињу на првом снимку, Петар Рикановић, најенергичније је одбацио тврдње да је перформанс од прије неколико дана био циљан и са задњом намјером, него да је све смишљено да се сви опусте.

„Није било никаквог рекетирања. Никада са Тупешом нисам се посвађао, у одличним смо односима. Често се шалимо, све на другарској основи. Једина моја примједба на све ово је што ме жена још није оставила. Поздрав екипи, ћао“, рекао је Рикановић.

Потом је услиједио и трећи снимак на којем се види да су тог 31.октобра младићи путовали у Бијељину на славу код кумова Александра Јовановића, чији је заштитник „Свети апостол и јеванђелист Лука“, те су успутно хтјели да пријатно изненаде дјецу Јовановићеву тако што су им пустили гласовну поруку оца Александра, те малишанима уручили поклоне.

На снимку се чује како Александар Јовановић својој дјеци поручује: „Анђели моји, соколови моји, тата је увијек уз вас. Воли вас тата највише, то да знате. Моји сте соколови, моји хајдуци. Воли вас тата највише на свијету и живи за вас. Тата вас из сјенке чува, видите да сам увијек уз вас. Волим вас највише!“

Пратите нас и путем Вибера

Тагови: