GP BiH

Osam uhapšenih na graničnim prelazima

  • Извор: СРНА
  • 27.08.2021. 13:43

Granična policija Orašje uhapsila je državljanina Francuske čiji su inicijali Đ.M. koga potražuje Osnovni sud u Zvorniku radi izdržavanja zatvorske kazne.

On je juče kontrolisan na ulasku u BiH na graničnom prelazu Orašje i nakon hapšenja predat službenicima Okružnog centra sudske policije Bijeljina, saopšteno je iz Granične policije BiH.

Pripadnici ove jedinice su u utorak, 24. avgusta, prilikom ulaska u BiH na prelazu Orašje uhapsili lice čiji su inicijali N.M. za kojim je Tužilaštvo Tuzlanskog kantona raspisalo potragu zbog neovlaštene proizvodnje i stavljanja u promet opojnih droga. Uhapšeno lice je predato službenicima Policijske uprave Kladanj.

Na Međunarodnom aerodromu Sarajevo pripadnici Granične policije juče su na letu iz Beča uhapsili muškarca M.P. jer ga potražuje Opštinski sud u Banovićima radi izdržavanja kazne zatvora. On je predat službenicima Centra sudske policije u Kantonu Sarajevo.

Pripadnici Granične policije BiH na sarajevskom Aerodromu su u ponedjeljak, 23. avgusta, uhapsili državljanina Turske V.G, jer je provjerama utvrđeno da je za njim Interpol Bukurešt raspisao potjernicu zbog krivičnog djela promet opojnim drogama.

Ovo lice je na sarajevski Aerodrom stiglo letom iz Istanbula, a nakon hapšenja predato je službenicima Sudske policije Suda BiH.

Na graničnom prelazu Zvornik na izlazu iz BiH juče je uhapšen muškarac H.Č. za kojim je Ministarstvo unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo raspisalo potragu zbog krivičnog djela falsifikovanje isprave, a Policijska uprava Mostar zbog krivičnih djela oštećenje tuđe stvari i ugrožavanje javnog saobraćaja.

On je predat službenicima MUP-a Kantona Sarajevo.

Na ulasku u BiH na prelazu Gradiška, u utorak, 24. avgusta, uhapšen je državljanin BiH i Slovenije čiji su inicijali D.V. koga Policijska stanica Srbac potražuje zbog falsifikovanja isprave.

Službenici Jedinice granične policije Gradiška predali su uhapšenog pripadnicima Policijske stanice Srbac.

Na graničnom prelazu Hum uhapšena su lica čiji su inicijali S.L. i B.T. za kojima je raspisana potraga radi izdržavanja zatvorske kazne.

Lice S.L. koje je uhapšeno prilikom ulaska u BiH, potražuje Osnovni sud u Bijeljini, dok B.T. uhapšenog na izlasku iz BiH potražuje Osnovni sud u Sokocu. Oni su predati Sudskoj policiji Foča.

  • 07:00 Емисија: АТВ јутро

    Сваког радног дана од 6 часова и 55 минута и викендом од 8 часова и 30 минута очекују вас актуелне теме, најновије информације и занимљивости.

  • 09:00 Серија: Крваво цвијеће (Р)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 10:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:15 Ловачки савети

    ТВ серијал "Ловачки савети" се бави саветима за ловце и оне који би то да постану.

  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија: Истине и лажи (12+) (Р)

    ''''''''''Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.