ОЈТ Бањалука

Осуђивани дилер претукао оца, предложен му притвор

  • Извор: АТВ
  • 03.10.2023. 09:01

Окружно јавно тужилаштво Бањалука затражило је одређивање једномјесечног притвора Милану Пичулину (40) из Бањалуке због сумње да је претукао свог оца, те се бавио трговином дроге.

Пичулину се на терет ставља да је починио кривична дјела невлаштена производња и промет дрогом, те насиље у породици.

”Осумњичени је од неутврђеног дана до дана 1. октобра од њему познатих лица набављао кокаин коју је препакивао у мања паковања и неовлаштено ради продаје држао у свом стану у Бањалуци. У стану је угрозио тјелесни интегритет свог оца и нанио му повреде у предјелу главе”, саопштило је ОЈТ Бањалука.

Додају да је притвор затражен због постојања нарочитих околности које оправдавају бојазан да ће осумњичени поновити кривично дјело.

”О приједлогу за одређивање мјере притвора одлучиће судија за претходни поступак Основног суда у  Бањалуци”, наводе у Тужилаштву.

Незванично сазнајемо да је полиција поступала по пријави насиља у породици када се посумњало да Пичулин у стану држи дрогу, па је по наредби суда извршен претрес.

Иначе Пичулин је и раније у више наврата осуђиван због трговине дрогом. Због тога је ухапшен 2017. у акцији ”Пирамида” заједно са више особа, а након споразумног признања кривице осуђен је на три и по године затвора.


Пратите нас и путем Вибера

  • 17:00 Серија: Вода у праху (Р) (12+)

    Напета португалско-галицијска серија 'Вода у праху' стиже у наш програм и можемо само рећи - из епизоде у епизоду напетост ће расти до усијања!

  • 17:50 Емисија: На ивици терена (Р)

    Наши 'златни момци' Андреј Кнежевић и Иван Драгичевић упознаће вас са искуствима играча, њиховим циљевима, жељама, и приближити вам живот великих српских спортиста који су се већ уписали у историју највећих европских клубова.

  • 18:20 Емисија: Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

    Емисија: Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 Недјељне вијести са Предрагом Ћурковићем

    ‘Недјељне вијести са Предрагом Ћурковићем’ преглед је седмице са пажљиво одабраним актуелним темама, коментарима, саговорницима и занимљивим приступом најважнијим информацијама из земље, региона и свијета.

  • 20:00 Серија: Љубавни залогаји (12+)

    Серија: Љубавни залогаји (12+)