Окружни суд Бијељина

Осумњичени за разбојништво пуштен на слободу

  • Извор: АТВ
  • 12.01.2024. 16:53

Окружни суд у Бијељини пустио је на слободу Ј.П. осумњиченог за разбојништво над радницом спортске кладионице у Бијељини.

Иако му је претходно био одређен једномјесечни притвор, суд је ту одлуку укинуо након што је уважио жалбу браниоца осумњиченог.

Предмет је враћен судији за претходни поступак на поновно одлучивање.

”Рјешењем суда одбијен је приједлог Окружног јавног тужилаштва у Бијељини за одређивање притвора осумњиченог Ј.П., те се исти има одмах пустити на слободу”, саопштило је Окружно јавно тужилаштво у Бијељини, наводећи да ће на ово рјешење уложити жалбу Вијећу Окружног суда у законом предвиђеном року.

Храбри градишки пумпаџија спријечио разбојништво: Одмах сам препознао ко је! ВИДЕО

Храбри градишки пумпаџија спријечио разбојништво: Одмах сам препознао ко је! ВИДЕО

Подсјетимо, разбојништво у кладионици пријављено је 3. јануара око 19.40 часова. Из полиције је тада саопштено да је осумњичени Ј.П. идентификован и ухапшен за мање од сат времена. Наводно је пронађен одбачени нож, као и дио украденог новца.

Жупник га ухватио у крађи, он га завезао па наставио разбојништво

Жупник га ухватио у крађи, он га завезао па наставио разбојништво



Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм