Више јавно тужилаштво Зајечар

Отац осумњиченог за убиство Данке био у тужилаштву: Одбио да говори о злочину

  • Извор: Курир
  • 24.04.2024. 12:45

У Вишем јавном тужилаштву у Зајечару данас је као свједок у случају убиства дјевојчице Данке Илић (2) испитан Д.Ј, отац осумњиченог С.Ј., сазнаје Курир.

"У просторијама тужилаштва данас је настављено испитивање свједока у истрази убиства Данке Илић, а један од њих је био отац осумњиченог. Он је искористио своје законско право да не свједочи у поступку који се води против његовог сина и Д.Д.",  каже извор из истраге за Курир.

Д.Ј. је , као и мајка осумњиченог Д.Д, привилегован свједок и он може да одбије да свједочи у поступку против блиског сродника, односно сина.

С.Ј.и Д.Д.осумњичени су за тешко убиство двогодишње Данке Илић из Бора, за чијим се тијелом непрекидно трага већ 20 дана, а након што буду испитани сви свједоци, они ће бити послати на психијатријско вештачење.

Најновији детаљи случаја мале Данке: Испитано је 14 свједока, ово су их све питали

Најновији детаљи случаја мале Данке: Испитано је 14 свједока, ово су их све питали

Радници борског ЈКП "Водовод", су тог 26. марта, када је у Бањском пољу нестала двогодишња Данка, били на радном задатку.

Према признању Д.Д. датом у тужилаштву, они су дјевојчицу ударили службеним аутомобилом, задавили је и бацили на дивљу депонију на Старобањском путу, одакле ју је, два дана касније, Д.Д. заједно са оцем и сада покојним братом, измјестио на другу, за сада непознату локацију.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 21:10 Филм: Екипа (12+)

    '"Екипа" је прича са сјајним хумором која говори о љубави, крими-комедија за све генерације, али је уједно и први филм који приказује српски фудбал и ривалитет између два највећа клуба – Партизана и Црвене звезде.

  • 22:40 Серија: Насљедници (12+)

    'Серија: Насљедници (12+)

  • 23:40 Серија: Ред Рок (16+) (Р)

    Серија: Ред Рок (16+) (Р)

  • 00:40 Ноћни програм

    Ноћни програм