Трогир

Отац ученице улетио у школу и шаком ударио професора

  • Извор: Индекс
  • 27.03.2024. 19:47

У трогирској основној школи "Мајстора Радована" данас је дошло до озбиљног инцидента. Отац једне ученице физички је напао професора те школе.

До инцидента је дошло када је професор узео мобилни ученици, а потом је она позвала оца који је упао у учионицу у току наставе и шаком ударио радника школе. Како сазнаје "Индекс", ријеч је о вишим разредима.

Према информацијама које они имају, позвана је полиција, која је по дојави дошла у школу. Из полиције су потврдили да се догодио напад и рекли су да је ухапшен мушкарац, а други је затражио љекарску помоћ.


Богдан упратио гдје живи лопов који му краде грађу, па се лично обрачунао с њим

Богдан упратио гдје живи лопов који му краде грађу, па се лично обрачунао с њим

"Око 12.15 сати примили смо дојаву о физичком сукобу у образовној установи. Полицијски службеници су по примљеној дојави изашли на мјесто догађаја. Један мушкарац је ухапшен и доведен у службене просторије, а други мушкарац је затражио љекарску помоћ. У току је криминалистичко истраживање", казали су из ПУ сплитско-далматинске.

Директорка је потврдила да је у школи дошло до напада родитеља на професора.

"С обзиром да је у току полицијски поступак, не бих жељела да улазим у детаље инцидента. Лично бих додала да је ово још један у низу инцидената у хрватским школама и да се нешто хитно треба мијењати по питању заштите ученика и радника. У школу може доћи свако, а немамо механизме како бисмо се заштитили. Нажалост, данашњи случај то потврђује те једино што можемо је да позовемо полицију тек кад се нешто догоди. Да ли смо дошли до тачке у друштву када би свака јавна установа требало да има обезбјеђење на вратима? У сваком случају, вољели бисмо да се овакви догађаји више никада не понове", рекла је директорка трогирске школе за "Индекс".


Тома Фила: Постоје два сценарија шта се десило с несталом дјевојчицом

Тома Фила: Постоје два сценарија шта се десило с несталом дјевојчицом


Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 08:00 Емисија: Аграр

    Актуелне приче из свијета домаће и регионалне пољопривреде.

  • 08:30 Емисија: АТВ јутро

    Актуелне теме, најновије информације и занимљивости из земље и свијета.

  • 10:00 Серија: Истине и лажи (12+)

    Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 11:00 Кето кухињица

    Ужине или комплетни оборци прилагођени кето исхрани са ниским удјелом угљених хидрата.

  • 11:15 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:30 Емисија: Аграр (Р)

    Актуелне приче из свијета домаће и регионалне пољопривреде.