Одличне квоте на Србина

Ово је доказ да је Новак Ђоковић и даље тениска громада

  • Извор: Телеграф
  • 24.12.2023. 17:53

Нема још много до новог Аустралијан опена, тек нешто више од три седмице. А тамо ће се Новак Ђоковић борити за своју 11. титулу. Успио је наш Ноле да се окити новим пехаром ове 2023. године, а сада остаје да се види да ли то може да понови.

Свеукупно, Новак је тренутно на магичној коти од 24 освојена пехара на Гренд слемовима, пошто је узео и три Ролан Гароса, седам Вимблдона и четири УС Опена.

А свјетски букмејкери никада више нису вјеровали у Новака у години у којој ће он напунити ни мање ни више него 37 година!

И заиста, одавно се није десило да квота на неког тенисера на Гренд слему буде 2,00. А баш такав је случај овога пута са Нолетом. Јер вјеровали или не, ако бисте уложили 1.000 динара да ће Ђоковић узети Аустралијан опен, вратило би вам се 1.950.

Јер, квота на Новака износи свега 1,95, што ће рећи да је шанса око 50% да ће баш он понијети титулу!

Сасвим логично, иза њега се налази највећи такмилчар Алкараз са квотом 4,10 и неких 21% шансе да дође до трофеја.

Трећи фаворит је Јаник Синер који је имао бруталну завршницу текуће календарске године са квотом 8,00 (око 12% шансе за трофеј), а прати га Данил Медведев са квотом 10,5 (9,5% вјероватноће).

Ту је и Рафаел Надал на којег кладионице вјерују са квотом од 25 (свега око 4% шансе), а сви остали су доста далеко, па је тако на Александера Зверева квота 35, на Холгера Рунеа 42, Бена Шелтона 56, Стефаноса Циципаса 61, Каспера Руда 71...

Видјећемо како ће се ствари одвијати, али сви вјерујемо и навијамо за нашег Нолета.

Пратите нас и путем Вибера

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 14:00 Емисија: Ћирилица (Р)

    Провокативна питања и још провокативнији одговори, бујица опречних ставова и речи, теорије и докази, неоткривено – све носи уреднички потпис Марића који на интересантан начин сучељава различита мишљења и огољава стварност.

  • 16:10 Наша Српска (Р)

    ''Сваког понедјељка у 18 часова и 20 минута у емисији 'Наша Српска' погледајте актуелне теме из привреде, туризма, здравља, културе и спорта из свих крајева наше земље.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 17:00 Серија: Насљедници (12+) (Р)

    ''Данска серија 'Насљедници', отвара причу о породици познате и ексцентричне умјетнице, Веронике, која након смрти своју дјецу ставља на велики испит живота. Гро, Фредерик и Емил очекују праведну подјелу имања, но све што је мајка имала, оставља ванбрачој ћерци Сигне.

  • 17:50 Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

    ''Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)