Оптужница

Паљанка (63) пијана тукла мајку!

  • Извор: АТВ
  • 12.01.2024. 17:09

Основни суд у Сокоцу потврдио је оптужницу против С.Е. (63) из Пала јер је у два наврата пијана насрнула на своју мајку и нанијела јој тјелесне повреде!

Окружно јавно тужилаштво у Источном Сарајеву оптуженој С.Е. на терет ставља кривично дјело насиље у породици или породичној заједници за које је законом запријећена новчана или казна до три године затвора.

”Оптужена је 11. јула прошле године око 17.10 часова у породичној кући у Палама, у алкохолисаном стању, након вербалне расправе физички насрнула на мајку Б.В. нанијевши јој повреде у виду угруваности главе са посјекотином слијепоочнице”, наводи се у оптужници.

Додаје се да је оптужена и 2. августа исте године насрнула на мајку. И тада је била у алкохолисаном стању и то у јутарњим часовима.

”Око 10.30 часова оптужена је у кући, након вербалне расправе, физички насрнула на мајку нанијевши јој повреде у виду угруваности главе и повреде подлаткице. На тај начин је дрским и безобзирним понашањем угрозила спокојство и тјелесни интегритет мајке”, наводи се у оптужници.

Пратите нас и путем Вибера

  • 14:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 14:15 Серија: Авиоџије (Р) (12+)

    'Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    'Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Ова занимљива и узбудљива прича прати Дилан, младу дјевојку која своје снове мора да стави по страни и уда се за Барана, који би женидбом са њом прекинуо дугогодишњу крвну освету између њихових породица, Карабеј и Демир.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?