Požar u Doboju

Plamen svijeće zapalio krevet, vlasnica ga izbacila kroz prozor i oštetila auto

  • Извор: АТВ
  • 25.10.2022. 10:37

U stanu u dobojskoj Ulici cara Dušana juče je izbio požar kada je plamen svijeće zapalio krevet, rekli su u Policijskoj upravi Doboj.

Vlasnica stana A.N. je nakon izbijanja požara dio kreveta izbacila kroz prozor te je tom prilikom  oštetila parkirani putnički automobil VW Golf vlasništvo lica M.B.

Požar je izbio oko 9,40 časova.

“Odmah po prijavi su postupili policijski službenici Policijske stanice Doboj 1 koji su u obavljenom razgovoru sa vlasnicom došli do saznanja da je požar izazvala svijeća te da je plamen svijeće zahvatio krevet nakon čega je ista dio kreveta izbacila kroz prozor te tom prilikom  oštetila parkirani putnički automobil marke „VW Golf” vlasništvo lica inicijala M.B.”, saopšteno je iz Policijske uprave Doboj.

Požar su lokalizovali pripadnici Teritorijalne vatrogasno-spasilačke jedinice Doboj. Rad po navedenom je u toku.


Тагови:
  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 14:00 Емисија: Ћирилица (Р)

    Провокативна питања и још провокативнији одговори, бујица опречних ставова и речи, теорије и докази, неоткривено – све носи уреднички потпис Марића који на интересантан начин сучељава различита мишљења и огољава стварност.

  • 16:10 Наша Српска (Р)

    ''Сваког понедјељка у 18 часова и 20 минута у емисији 'Наша Српска' погледајте актуелне теме из привреде, туризма, здравља, културе и спорта из свих крајева наше земље.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 17:00 Серија: Насљедници (12+) (Р)

    ''Данска серија 'Насљедници', отвара причу о породици познате и ексцентричне умјетнице, Веронике, која након смрти своју дјецу ставља на велики испит живота. Гро, Фредерик и Емил очекују праведну подјелу имања, но све што је мајка имала, оставља ванбрачој ћерци Сигне.

  • 17:50 Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

    ''Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)