Bijeljina

Pojačanim radom policije u avgustu smanjen priliv migranata

  • 20.09.2018. 20:30

Na području Bijeljine u avgustu je došlo do smanjenja broja evidentiranih migranata što je rezultat pojačanog rada policijskih službenika i pripadnika Granične policije BiH, rekao je danas načelnik bijeljinske Policijske uprave Žarko Ćosić.

Ćosić je na konferenciji za novinare u sjedištu Policijske uprave pozvao građane na maksimalnu saradnju i toleranciju tokom predizbornih aktivnosti, kako bi svi zajedno doprinijeli očuvanju postojećeg stanja bezbjednosti. 

Prema njegovim riječima, u proteklom mjesecu nije bilo krivičnih djela koja su svojim posljedicama izazvala veće uznemirenje javnosti, a evidentirano je 95 krivičnih djela. 

Načelnik Sektora kriminalističke policije Darko Kovrlija rekao je novinarima da je u tom periodu nadležnim tužilaštvima podneseno 79 izvještaja protiv 72 lica, od kojih su 20 lica povratnici u izvršenju krivičnih djela i tri maloljetna lica. 

U oblasti zloupotrebe droge u prošlom mjesecu otkriveno je šest krivičnih djela i podneseni izvještaji protiv pet lica. 

Prema policijskim podacima, u avgustu su se u bijeljinskoj regiji dogodile 132 saobraćajne nezgode u kojima je pet lica poginulo, 16 teško povrijeđeno, a 40 lica je lakše povrijeđeno.

  • 16:40 Серија: Љубавни залогаји(12+) (Р)

    ’Љубавни залогај’ узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и нови симпатични ситком.

  • 17:00 Серија: Насљедници (Р) (12+)

    ''Данска серија 'Насљедници', отвара причу о породици познате и ексцентричне умјетнице, Веронике, која након смрти своју дјецу ставља на велики испит живота.

  • 17:50 Емисија: На ивици терена (Р)

    Наши 'златни момци' Андреј Кнежевић и Иван Драгичевић упознаће вас са искуствима играча, њиховим циљевима, жељама, и приближити вам живот великих српских спортиста који су се већ уписали у историју највећих европских клубова.

  • 18:20 Емисија: Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

    Емисија: Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 Недјељне вијести са Предрагом Ћурковићем

    ‘Недјељне вијести са Предрагом Ћурковићем’ преглед је седмице са пажљиво одабраним актуелним темама, коментарима, саговорницима и занимљивим приступом најважнијим информацијама из земље, региона и свијета.