Зворник

Покушај убиства у Зворнику: Самострелом ранио суграђанина!

Бранко Симић (41) из Зворника ухапшен је синоћ због сумње да је покушао убити Славена Лазаревића (46) кога је самострелом погодио у надлактицу, сазнаје АТВ.

Злочин се догодио око пола сата прије поноћи испред Симићеве куће у Зворнику. Свему је претходио њихов физички обрачун. Наиме, Симић је у кафићу прво напао Лазаревића. Након тога Лазаревић је дошао до његове куће како би све расправили, а Симић је дохватио самострел и према Лазаревићу испалио стријелу кога га је погодила у надлактицу.

”Полицијској управи Зворник у 23.30 часова пријављено је да је Б.С. из Зворника пуцао из самострела према суграђанину С.Л., те да је свему претходио физички напад Б.С. на С.Л. у једном угоститељском објекту. С.Л. је указана љекарска помоћ у ”Болници Зворник”, гдје је задржан на лијечењу”, саопштено је из полиције.

Додају да је С.Л. ухапшен због сумње да је починио кривично дјело покушај убиства.

”Полицијски службеници ПУ Зворник су извршили увиђај на лицу мјеста. О свему је обавијештено Окружно јавно тужилаштва у Бијељини којем ће лице Б.С., након криминалистичке обраде, бити предато уз извјештај о почињеном кривичном на даље поступање”, наводе у полицији.


Пратите нас и путем Вибера

  • 20:30 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    ' ''Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 21:00 Серија: Насљедници (12+)

    ''Данска серија 'Насљедници', отвара причу о породици познате и ексцентричне умјетнице, Веронике, која након смрти своју дјецу ставља на велики испит живота. Гро, Фредерик и Емил очекују праведну подјелу имања, но све што је мајка имала, оставља ванбрачој ћерци Сигне.

  • 22:00 Филм:Поново код куће (16+)

    '' Филм:Поново код куће (16+)

  • 23:50 Васкршња посланица и Пренос Васкршње литургије из Храма Светог Саве на Врачару

    ' Васкршња посланица и пренос Васкршње литургије из Храма Светог Саве на Врачару

  • 02:00 Ноћни програм

    Ноћни програм