Нови Пазар

Полицајац премлатио ТикТокера, појавио се снимак

  • Извор: Мондо.рс
  • 02.11.2023. 15:46

Полицијски службеник из Новог Пазара И. М. (36) ухапшен је због злостављања и мучења, као и Емира Бјелака (34) из Новог Пазара, осумњиченог за изазивање националне, расне и вјерске мржње и нетрпељивости.

И. М. и тридесетшестогодишњи мушкарац за којим полиција интензивно трага сумњиче се да су 31. октобра у једном угоститељском објекту у Новом Пазару више пута ударили тиктокера Емира Бјелаку, а потом је снимак постављен на друштвене мреже.

Иако овај догађај није пријављен полицији, припадници Полицијске управе у Новом Пазару су одмах по сазнању да он постоји, предузели све мјере и радње из своје надлежности и обавили разговор са полицајцем и Бјелаком који су тврдили да су се договорили да ову тучу инсценирају и то објаве на друштвеним мрежама.

Бјелак се сумњичи да је, прије овог догађаја, на националној основи вријеђао особе које су гледале његов снимак на једној друштвеној мрежи.


Разоткривен просјак: Склопио инвалидска колица и отишао на пиће

Разоткривен просјак: Склопио инвалидска колица и отишао на пиће

Иначе, полиција је против ухапшеног полицајца почетком октобра, по налогу надлежног тужилаштва, поднијела кривичну пријаву због постојања основа сумње да је починио кривично дјело превара, па је он привремено удаљен из Министарства унутрашњих послова.

По налогу Основног јавног тужилаштва у Новом Пазару, И. М. је одређено задржавање до 48 часова и он ће, уз кривичну пријаву, бити приведен тужиоцу.

Бјелак је, по налогу Вишег јавног тужилаштва у Београду, Посебног јавног тужилаштва за високотехнолошки криминал, одређено задржавање до 48 сати и он ће, уз кривичну пријаву, бити приведен тужилаштву.

Пратите нас и путем Вибера

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 14:00 Емисија: Ћирилица (Р)

    Провокативна питања и још провокативнији одговори, бујица опречних ставова и речи, теорије и докази, неоткривено – све носи уреднички потпис Марића који на интересантан начин сучељава различита мишљења и огољава стварност.

  • 16:10 По свијету са Робертом (Р)

    По свијету са Робертом (Р)

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 17:00 Серија: Вода у праху (12+) (Р)

    ''Напета португалско-галицијска серија 'Вода у праху' стиже у наш програм и можемо само рећи - из епизоде у епизоду напетост ће расти до усијања!

  • 17:50 Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

    ''Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)