Nezgoda kod Prijedora

Poznato stanje povrijeđenih u slijetanju autobusa

  • Извор: АТВ
  • 06.04.2023. 15:34

Sedam osoba, od kojih tri maloljetnika, povrijeđeno je u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila danas na lokalnom putu Donji Garevci u Prijedoru, kada je autobus sleto s kolovoza, kazali su u Policijskoj upravi Prijedor.

Nezgoda je Policijskoj upravi Prijedor  prijavljena u 11,45 časova.

“Uviđajem na licu mjesta utvrđeno da je autobusom koji je saobraćao redovnom linijom na relaciji Petrov Gaj – Prijedor upravljao V.T. iz Prijedora i da je u saobraćajnoj nezgodi lakše tjelesne povrede zadobilo sedam putnika, od kojih su tri maloljetna lica”, saopšteno je iz PU Prijedor.

Direktor bolnice "Doktor Mladen Stojanović" Prijedor Andrija Vukotić rekao je za Nezavisne da svi pocrijeđeni putnici imaju lakše povrede, s tim što je jedna djevojka zadržana na liječenju, a ostali su otpušteni kućama.

On je dodao da je riječ o srednjoškolcima uzrasta od 15 do 18 godina, te da niko od njih nije životno ugrožen.

Policijska uprava Prijedor apeluje na sve učesnike u saobraćaju da poštuju saobraćajna pravila i propise, posebno na vozače da poštuju ograničenja brzine kretanja i da ne upravljaju vozilom pod dejstvom alkohola ili drugih psihoaktivnih supstanci.


(Foto: Prijedor danas)

  • 14:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 14:15 Серија: Ко те шиша (Р)

    ''Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?