ATV

Трагедија у Шипрагама

Положио прије четири дана: Младић (19) погинуо у слијетању ”голфа”

Павле Видовић (19) из Шипрага код Котор Вароша погинуо је у тешкој саобраћајној несрећи која се догодила ноћас иза поноћи када је са ”голфом” слетио с пута.

Несрећа се догодила у Шипрагама на путном правцу Ободник - Шипраге. Како сазнаје АТВ несрећни Видовић је страдао свега четири дана након што је положио возачки испит.

Први резултати истраге указују да је Видовић у једној оштријој кривини изгубио контролу над аутомобилом и слетио с пута, те на мјесту страдао. Сумња се и да је био под дејством алкохола, што ће бити предмет даље анализе.

”У саобраћајној незгоди учествовало је аутомобил ”голф” којим је управљао Павле Видовић, рођен 2004. године из Шипрага, који је приликом незгоде погинуо”, саопштило је ОЈТ Бањалука.

Додају да је увиђај на мјесту несреће извршио дежурни тужилац Слободан Салић, заједно са полицијским службеницима Полицијске станице Котор Варош.

”Тужилац је наложио да се предузму све потребне истражне радње и мјере на утврђивању свих околности саобраћајне незгоде”, наводе у ОЈТ Бањалука.


Пратите нас и путем Вибера

 • 12:55 Емисија: На ивици терена (Р)

  Упознаћемо вас са искуствима играча, њиховим циљевима, жељама, и приближити вам живот великих српских спортиста.

 • 13:25 Емисија: По свијету са Робертом Дацешином (Р)

  Путописна авантура са потписом Бањалучанина Роберта Дацешина.

 • 13:55 Вијести

  Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

 • 14:00 Серија: Превртљиво срце (12+)

  Страсна љубавна прича двоје појединаца.

 • 14:50 Серија: Истине и лажи (Р)

  Прича прати двије породице, Божић и Исидоровић, чији животи и судбине се преплићу, а цијелу причу надопуње палета инересантних ликова; сви пролазе кроз ситуације у којима се суочавају са љубављу, оном узвраћеном и неузвраћеном, са издајом, лажима, интригама и тајнама.

 • 15:40 Серија: Авионџије (Р)

  Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.