Трагедија у Шипрагама

Положио прије четири дана: Младић (19) погинуо у слијетању ”голфа”

Павле Видовић (19) из Шипрага код Котор Вароша погинуо је у тешкој саобраћајној несрећи која се догодила ноћас иза поноћи када је са ”голфом” слетио с пута.

Несрећа се догодила у Шипрагама на путном правцу Ободник - Шипраге. Како сазнаје АТВ несрећни Видовић је страдао свега четири дана након што је положио возачки испит.

Први резултати истраге указују да је Видовић у једној оштријој кривини изгубио контролу над аутомобилом и слетио с пута, те на мјесту страдао. Сумња се и да је био под дејством алкохола, што ће бити предмет даље анализе.

”У саобраћајној незгоди учествовало је аутомобил ”голф” којим је управљао Павле Видовић, рођен 2004. године из Шипрага, који је приликом незгоде погинуо”, саопштило је ОЈТ Бањалука.

Додају да је увиђај на мјесту несреће извршио дежурни тужилац Слободан Салић, заједно са полицијским службеницима Полицијске станице Котор Варош.

”Тужилац је наложио да се предузму све потребне истражне радње и мјере на утврђивању свих околности саобраћајне незгоде”, наводе у ОЈТ Бањалука.


Пратите нас и путем Вибера

  • 08:00 Емисија: Аграр

    Актуелне приче из свијета домаће и регионалне пољопривреде.

  • 08:30 Емисија: АТВ јутро

    Актуелне теме, најновије информације и занимљивости из земље и свијета.

  • 10:00 Серија: Истине и лажи (12+)

    Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 11:00 Кето кухињица

    Ужине или комплетни оборци прилагођени кето исхрани са ниским удјелом угљених хидрата.

  • 11:15 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:30 Емисија: Аграр (Р)

    Актуелне приче из свијета домаће и регионалне пољопривреде.