Пуцао из аутоматске пушке

Полиција трага за нападачем који је изрешетао власника "Наше кафане"

  • Извор: Глас Српске
  • 02.01.2024. 12:40

Полиција још увијек трага за нападачем који је хицима из аутоматске пушке изрешетао власник локала "Наша Кафана" Раду Симића, који је задобио прострелну рану стомака и више рана по ногама, потврђено је "Гласу Српске".

Мотив овог оружаног напада се још истражује, а према незваничним информацијама полиција има одређена сазнања од нападачу.

Покушај убиства у Зворнику

Покушај убиства у Зворнику

Повријеђени Симић је након што му је указана помоћ у болници у Зворнику пребачен у Универзитетско клинички центар у Тузли на даље лијечење гдје задржан.

Из Полицијске управе Зворник саопштено је да се све десило првог дана нове године и да је случај окарактерисан као покушај убиства.

- Полицијској станици Зворник око пет часова пријављено је да је у близини једног угоститељског објекта на подручју Зворника непознато лице пуцало из ватреног оружја у правцу лица Р.С. Након пуцњаве нападач се удаљио у непознатом правцу, наведено је у саопштењу.Лице Р.С. је након указане љекарске помоћи у Болници Зворник упућено на даље лијечење у Универзитетски клинички центар Тузла-стоји у саопштењу ПУ Зворник

Наглашава се да припадници ове управе предузимају све неопходне мјере и радње с циљем расвјетљавања кривичног дјела убиство у покушају.

Из Болнице Зворник раније је потврђено да је пацијент задобио прострелну рану стомака и више рана на доњим екстремитетима, те да је ради опсервације транспортован у УКЦ Тузла.

(Глас Српске)

Пратите нас и путем Вибера

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм