KiM

Policija zatekla jeziv prizor i tri leša u kući! Utvrđen identitet ubijene porodice!

  • 29.07.2023. 09:14

U selu Novo Rujce kod Lipljana tri osobe su ubijene, potvrdila je policija.

Istakla je da su ubijeni članovi iste porodice, te da se sumnja da je muškarac ubio suprugu i sina, a potom pucao u sebe. Policija je zatekla jeziv prizor u kući i potvrdila da je na licu mjesta pronašla tri tijela.

Pronađena tri tijela, sumnja se da je ubijena čitava porodica

Pronađena tri tijela, sumnja se da je ubijena čitava porodica

Utvrđeno je da se radi o porodici Bekteši. Prema informacijama sa lica mjesta zločin i samoubistvo izvršeni su vatrenim oružjem, a tijela će biti poslata na obdukciju. Da se radi o albanskoj porodici Bekteši potvrdio je i premijer privremenih prištinskih organa Aljbin Kurti u svom saučešću objavljenom na društvenim mrežama.

Mještani sela, rekla su da sumnjaju da je otac ubio sina i suprugu a onda i sebe, ali to nije još je potvrđeno iz policije. Od mještana se takođe saznaje da su ostali članovi porodic šokirani ovim zločinom i odmah im je ponuđena ljekarska pomoć.


- Oko 16.30 časova policija je dobila informaciju o tri nastradale osobe u Novom Rujcu kod Lipljana. Policija je odmah po dobijanju obavještenja izašla na lice mjesta gdje je pronašla tri mrtva tijela, čiju smrt je konstatovala ljekarska ekipa.

Bez ograničenja u zadržavanju djece na psihijatriji

Bez ograničenja u zadržavanju djece na psihijatriji

Policija je trenutno pokrenula istragu o slučaju i okolnostima koje karakterišu incident - navodi se u saopštenju policije.

(Foto: printscreen YT/RTK)

Пратите нас и путем Вибера

  • 12:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:15 Документарни програм

    ''Документарни програм

  • 13:10 Емисија: Досије (Р)

    Емисија која је дуги низ година дио нашег програма, 'Досије', расвијетљава догађаје у које мало ко смије да завири, проговора о актуелним темама о којима се ћути, распакује чињенице случајева злочина, криминала и корупције.

  • 13:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 14:00 Телетрговина

    Телетрговина