Bačka Palanka

Potresne riječi majke čiji je sin (13) nastradao od strujnog udara - Mili moj anđele

  • Извор: Курир
  • 07.08.2023. 08:48

Dječak (13) iz Bačke Palanke nastradao je 31. jula od posljedica strujnog udara dok se igrao sa drugarima, a njegova majka nedjelju dana poslije strašne tragedije još jednom se oprostila od njega potresnim riječima.

Mili moj anđele, hvala ti na svakom osmijehu, na svakoj tvojoj šali, na neizmjernoj ljubavi, na svakom trudu i pomoći – napisala je neutješna majka na Fejsbuku i dodala:

– Hvala ti što si mi ovih 13 god. učinio posebnim i nezaboravnim. Čuvala sam te kao oči u glavi, a sad te molim da ti čuvaš mene, tatu, batu i seke – napisala je majka.

Majka je uz dirljive riječi objavila i video snimak sa kompilacijom fotografija dječaka sa njegovom porodicom i drugarima.

Pogledajte razmjere katastrofe u Sloveniji

Pogledajte razmjere katastrofe u Sloveniji

Nesreća se, da podsjetimo, dogodila oko 23 sata u ovom gradu kada je dječak preminuo u objektu u kom niko ne živi.

– Djeca iz svih okolnih ulica se igraju danima u toj ulici, trče i jure se. Međutim, velika opasnost vreba od drveća i kablova koji su popadali nakon velikog nevremena po zemlji, a kablovi od struje su svuda po putu – rekla je ranije stanarka Dositejeve ulice.

Samo par dana ranije, u toku nevremena nastalog usljed superćelijske oluje 22. jula, poginuo je Z. Ž. (66), inače djed mališana, piše Kurir.

– On je pokušao da skloni strujni kabl koji je pao u dvorište njegove kuće i poginuo je na licu mjesta od strujnog udara – prenijeli su lokalni mediji ranije, a vijest je objavila i majka stradalog dječaka.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 16:40 Серија: Љубавни залогаји(12+) (Р)

    ’Љубавни залогај’ узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и нови симпатични ситком.

  • 17:00 Серија: Вода у праху (Р) (12+)

    Напета португалско-галицијска серија 'Вода у праху' стиже у наш програм и можемо само рећи - из епизоде у епизоду напетост ће расти до усијања!

  • 17:50 Емисија: На ивици терена (Р)

    Наши 'златни момци' Андреј Кнежевић и Иван Драгичевић упознаће вас са искуствима играча, њиховим циљевима, жељама, и приближити вам живот великих српских спортиста који су се већ уписали у историју највећих европских клубова.

  • 18:20 Емисија: Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

    Емисија: Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.