Alsin Levent (36)

Poznato kada počinje suđenje Turčinu koji je ubio Šabana Šaulića u saobraćajnoj nesreći

  • 28.01.2020. 16:49

Određen je datum početka suđenja zbog saobraćajne nesreće u kojoj su 17. februara 2019. godine život izgubili Šaban Šaulić i Mirsad Kerić.

Prvo ročište biće održano 27. marta, i tada će Turčin Alsin Levent (36) morati da se pojavi pred Okružnim sudom u Guterslohu.

"Proces će se odvijati pod pojačanim merama bezbjednosti", rekao je Silke Bergšetrman, zamjenik direktora, ali ništa više od informacija za sada, iz sigurnosnih razloga, neće iznositi.

Kako navodi njemački medij "Neue Westfälische", pojačane mjere bezbjednosti vjerovatno su određene zbog toga što je "Šaban bio mnogo popularan", pa će "interesovanje za slučaj biti veliko".

Podsjetimo, Alsin se tereti za ubistvo u saobraćaju, a u optužnici se navodi da je Levent na dan nesreće vozio bez vozačke dozvole, te da je pijan u automobilu"mazda 6" izazvao tešku nesreću na putu A2 u blizini Gitersloha.

Podsjetimo, Šaban je 16. februara imao nastup u klubu Farinda u Bilefeldu. Nekoliko sati poslije nastupa tragično je stradao.

  • 14:15 Филм

    'Филм

  • 16:00 Емисија: По свијету са Робертом Дацешином (Р)

    Путујте по свијету са Робертом Дацешином, јер ће вам се апетити за путовањем и свим бисерима које оно нуди сигурно повећати.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 16:40 Серија: Љубавни залогаји(12+) (Р)

    ’Љубавни залогај’ узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и нови симпатични ситком.

  • 17:00 Серија: Насљедници (Р) (12+)

    ''Данска серија 'Насљедници', отвара причу о породици познате и ексцентричне умјетнице, Веронике, која након смрти своју дјецу ставља на велики испит живота.

  • 17:50 Емисија: На ивици терена (Р)

    Наши 'златни момци' Андреј Кнежевић и Иван Драгичевић упознаће вас са искуствима играча, њиховим циљевима, жељама, и приближити вам живот великих српских спортиста који су се већ уписали у историју највећих европских клубова.