Потпредсједник Владе Србије

Вулин: Избори право да се не одустане од Српске, Косова и Метохије и пријатеља

 • Извор: СРНА
 • 19.05.2024. 15:19

Потпредсједник Владе Републике Србије Александар Вулин рекао је данас да су предстојећи локални избори - избори за право да се не одустане од Републике Српске, Косова и Метохије и традиционалних пријатеља.

Вулин, који је и лидер Покрета социјалиста, истакао да ово нису избори за комунална уређења, да то није борба за уређење улица и мостова.

"Ово су избори које Србија мора да добије. Ово су избори за право да не одустанемо од Републике Српске, ово су избори за наше право и одлуку да никада не признамо лажну државу Косово, ово су избори за наше право да останемо војно неутрални. Ово су избори за нашу чврсту одлуку и право да не уведемо санкције Русији, да останемо слободни", истакао је Вулин, који је и сенатор Српске.

Вулин: Црногорска скупштина, ако не смије да помене усташе и Хрватску, нека не раситњава јасеновачку голготу

Вулин: Црногорска скупштина, ако не смије да помене усташе и Хрватску, нека не раситњава јасеновачку голготу

Вулин је рекао у Новом Саду да овај град припада свима и сваком Србину одакле год да је дошао и да њиме неће владати они који цијепају српске заставе.

"Одакле год да смо дошли, Нови Сад је наш град, одакле год да смо дошли и ко год да смо, нема усташа међу нама, па неће нам усташе ни владати. Неће нам владати ни онај што га зову лопов, нити они што цијепају српске заставе, неће", рекао је Вулин на предизборном скупу коалиције.

Вулин је навео да предсједник Србије Александар Вучић пред пут у Њујорк има апсолутну подршку српског народа који му даје снагу да не одустане од борбе за самосталну и слободну Србију.

Вулин: БиХ нико не разара као они који тврде да је бране

Вулин: БиХ нико не разара као они који тврде да је бране

Вулин је истакао да Вучић иде у тамо где га чекају моћни непријатељи и да га прате са пуно поноса.

Он је на скупу коалиције у Новом Саду "Александар Вучић-Србија сутра" рекао Вучићу да кад му буде најтеже и када му буду пријетили и говорили кроз зубе да се мало умири испуни мисли звуцима побједе и да буде увјерен у побједу као што њему вјерују.

Пратите нас и путем Вибера

 • 19:52 Без коментара

  Кратка, динамична и занимљива емисија која окупља и износи видео снимке необичних и несвакидашњих призора и догађаја из цијелог свијета.

 • 19:55 Маркетинг

  Блок економско-пропагандног програма.

 • 20:00 Лутрија РС, Лото

  Пренос извлачења добитних комбинације игре на срећу Лото 7/39 Лутрије Републике Српске.

 • 20:10 Емисија: Прича се

  '''Политичка, дебатна, емисија ‘Прича се…’ доноси широк избор актуелних тема, супротстављених ставова, различитих углова, чињеница и реплика.

 • 21:20 Серија: Од јутра до сутра (12+)

  ''''''''Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

 • 22:05 Серија: Ко те шиша (12+)

  ''Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.