Рума

Познато како је убијен Гусак

  • Извор: Агенције
  • 08.03.2024. 10:25

Обдукција тијела Зорана Обрадовића (68) званог Гусак из Руме обављена је на Институту за судску медицину у Новом Саду, а показала је да су на телу пронађене вишеструке повреде и преломи, укључујући двоструки прелом вилице, два ребра и носне кости, а узрок смрти је дављење, пишу медији у Србији.

Полицијски службеници из Управе криминалистичке полиције, у сарадњи са Полицијском управом у Сремској Митровици, идентификовали су и ухапсили В.С. (49) осумњиченог за убиство Обрадовића, иначе бившег власника локалне кафане, а сада власника одгајивачнице паса, чије је тијело пронађено прије два дана.

Син убијеног Зорана, каже да се 5. марта обратио полицији након што је пронашао тијело оца у његовој кући на поду спаваће собе, а поред њега био је и пас расе "доберман". У соби су се видјели трагови крви и повреде на прстима руке покојника.


Америка се гуши у проблемима

Америка се гуши у проблемима

Према ријечима сина, Зоран је живио сам у кући и није виђен претходна четири дана. Такође је пријавио да се у дворишту и испред куће не налази аутомобил који је користио његов отац.

У дневној соби примијећена је преметачина, а на рукама су биле уочљиве повреде и нагрижени прсти, за које се претпоставља да их је највјероватније нанио пас. Такође, пронађена је и бејзбол палица с траговима црвене боје налик на крв.

Полиција ухапшеног В.С. сумњичи да је у ноћи између 3. и 4. марта, лишио живота мушкарца старог 67 година у његовој кући у Руми, да је након тога, узео његов аутомобил и дао га четрдесеттрогодишњем мушкарцу на подручју Сремских Карловаца, против којег ће бити  поднета кривична пријава за кривично дјело прикривање.


Наоружани људи отели 280 ђака

Наоружани људи отели 280 ђака

По налогу Вишег јавног тужилаштва у Сремској Митровици, осумњиченом  је одређено задржавање до 48 часова, у ком року ће, уз кривичну пријаву, бити приведен тужилаштву.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови: