ОЈТ у Источном Сарајеву

Предложен притвор за двојицу Паљана осумњичених за покушај убиства

  • Извор: АТВ
  • 30.11.2023. 18:40

Окружно јавно тужилаштво у Источном Сарајеву поднијело је Окружном суду у Источном Сарајеву приједлог за одређивање притвора лицима чији су иницијали С.С и М.О. који су осумњичени за покушај убиства.

АТВ је раније објавио да су за покушај убиства осумњичени Милош Обрадов и Стефан Самарџија, а тешко претучен је Милош Павловић.

Они су осумњичени да су јуче у 4.55 часова на Студентском тргу на Палама покушали убити Павловића, тако што су га физички напали и нанијели му повреде опасне по живот.

Претучени Паљанин ван животне опасности

Претучени Паљанин ван животне опасности

У приједлогу за притвор, уз навођење иницијала, пише је да је Обрадов трчећи сустигао Павловића и ударао га у предјелу главе и тијела, од чега је Павловић пао, након чега га је Самарџија мермерном плочом, тешком око 30 килограма ударио у горњи дио тијела.

"Након што га је ударио мермерном плочом, С.С. је сјео на М.П. и ударао га рукама по глави и тијелу, након чега се попео ногама на њега и скакао му по тијелу", саопштено је из Окружног јавног тужилаштва у Источном Сарајеву.

Даљи напад на Павловића спријечили су полицијски службеници.

Разбојник из Приједора спроведен у ОЈТ Бањалука

Разбојник из Приједора спроведен у ОЈТ Бањалука

Притвор је предложен због опасности да би осумњичени боравком на слободи имали прилику утицати на свједоке, те уништити, сакрити, измијенити доказе или трагове важне за кривични поступак.

Из Тужилаштва је наведено да је притвор затражен и због опасности да би осумњичени боравком на слободи могли поновити кривично дјело.

Пратите нас и путем Вибера

  • 08:30 Емисија: АТВ јутро

    Актуелне теме, најновије информације и занимљивости из земље и свијета.

  • 10:00 Серија: Истине и лажи (12+)

    Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 11:00 Кето кухињица

    Ужине или комплетни оборци прилагођени кето исхрани са ниским удјелом угљених хидрата.

  • 11:15 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:30 Емисија: Аграр (Р)

    Актуелне приче из свијета домаће и регионалне пољопривреде.

  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.