Покушај убиства

Претучени Паљанин ван животне опасности

Милош Павловић, који је тешко претучен у Палама, налази се ван животне опасности, потврђено је АТВ-у у Болници ”Србија”.

Због премлаћивања Павловића ухапшени су Милош Обрадов и Стефан Самарџија који су осумњичени за покушај убиства.

”Пацијент је тренутно на дијагностици, стабилних је виталних параметара и налази се ван животне опасности”, наводе у Болници ”Србија.”

Како сазнаје АТВ мотив напада на Павловића је препирка коју је имао са Обрадовом и Самарџијом. Наводно су сви били под дејством алкохола и кафанска препирка прерасла је у свађу и обрачун у којем је Павловић брутално претучен. Према незваничним информацијама нападачи су га ударали бетонском плочом, тешком око 30 килограма.

Обрадов и Самарџија ухапшени због бруталног покушаја убиства у Палама

Обрадов и Самарџија ухапшени због бруталног покушаја убиства у Палама

Све се одиграло јуче око пет часова ујутро на Студентском тргу у Палама. Из ПУ Источно Сарајево је саопштено да су М.О. и С.С. ухапшени због сумње да су починили кривично дјело покушај убиства.

”Осумњичени су физички напали лице и нанијели му повреде опасне по живот. Увиђај на лицу мјеста извршили полицијски службеници у присуству дежурног јавног тужиоца  Окружног јавног тужилаштву Источно Сарајево. Након криминалистичке обраде осумњичени ће бити предати тужиоцу ОЈТ Источно Сарајево у даљу надлежност”, наводе у полицији.


Пратите нас и путем Вибера

  • 22:05 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:20 Серија: Ел Чапо (16+)

    ''Серија: Ел Чапо (16+)

  • 23:20 Серија: Ред Рок (12+)

    Ред Рок' је ирска криминалистичка серија која прати случајеве полицијске станице смјештене у измишљени приморски град Ред Роцк у близини Даблина, те приватне турбулентне односе гардиста и мјештана.

  • 23:45 Ноћни програм

    Ноћни програм