ATV

Покушај убиства

Претучени Паљанин ван животне опасности

Милош Павловић, који је тешко претучен у Палама, налази се ван животне опасности, потврђено је АТВ-у у Болници ”Србија”.

Због премлаћивања Павловића ухапшени су Милош Обрадов и Стефан Самарџија који су осумњичени за покушај убиства.

”Пацијент је тренутно на дијагностици, стабилних је виталних параметара и налази се ван животне опасности”, наводе у Болници ”Србија.”

Како сазнаје АТВ мотив напада на Павловића је препирка коју је имао са Обрадовом и Самарџијом. Наводно су сви били под дејством алкохола и кафанска препирка прерасла је у свађу и обрачун у којем је Павловић брутално претучен. Према незваничним информацијама нападачи су га ударали бетонском плочом, тешком око 30 килограма.

Обрадов и Самарџија ухапшени због бруталног покушаја убиства у Палама

Обрадов и Самарџија ухапшени због бруталног покушаја убиства у Палама

Све се одиграло јуче око пет часова ујутро на Студентском тргу у Палама. Из ПУ Источно Сарајево је саопштено да су М.О. и С.С. ухапшени због сумње да су починили кривично дјело покушај убиства.

”Осумњичени су физички напали лице и нанијели му повреде опасне по живот. Увиђај на лицу мјеста извршили полицијски службеници у присуству дежурног јавног тужиоца  Окружног јавног тужилаштву Источно Сарајево. Након криминалистичке обраде осумњичени ће бити предати тужиоцу ОЈТ Источно Сарајево у даљу надлежност”, наводе у полицији.


Пратите нас и путем Вибера

 • 13:55 Вијести

  Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

 • 14:00 Емисија: Ћирилица (Р)

  Провокативна питања и још провокативнији одговори, бујица опречних ставова и речи, теорије и докази, неоткривено – све носи уреднички потпис Марића који на интересантан начин сучељава различита мишљења и огољава стварност.

 • 16:30 Вијести у 16:30

  Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

 • 17:00 Серија: 1994 (12+) (Р)

  Серија: 1994 (12+) (Р)

 • 17:50 По свијету са Робертом Дацешином

  'По свијету са Робертом Дацешином

 • 18:20 Српска кућа (Р)

  ТВ Серијал 'Српска кућа' прати оснивача и чланове Фондације 'Српска кућа', те представнике локалних заједница у којима граде куће за вишечлане, социјално угрожене, породице у Републици Српској.