Uhapšena jedna osoba

Pretresi na više lokacija, pronađena droga, pištolj i bombe

  • Извор: СРНА
  • 29.07.2022. 14:22

Muškarac iz Lukavca uhapšen je zbog sumnje da je prodavao drogu, a protiv osam osoba će biti podneseni izvještaji tuzlanskom Kantonalnom tužilaštvu.

Uhapšen je muškarac čiji su inicijali E.K. (35) iz Lukavca, a izvještaji će biti podneseni protiv D.H. (36), E.J. (34), A.DŽ. (24) i V.Đ. (23), svi iz Tuzle, B.Š. (26) i M.B. (29) iz Gradačca, te M.A. (30) iz Lukavca i A.V. (49) iz Srebrenika, saopšteno je danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova ovog kantona.

U pretresima u Tuzli, Lukavcu, Gradačcu i Srebreniku pronađena su 43 pakovanja droge različite veličine, 10 pakovanja biljne droge, šest digitalnih vaga za precizno mjerenje, četiri drobilice za drogu.

Pronađen je i pištolj sa pripadajućim okvirom, 23 komada municije različitog kalibra, dvije ručne bombe, građevinska kolica, alat, tablet, mobilni telefoni i drugi predmeti koji mogu poslužiti kao dokaz u kasnijem postupku.

Pronađeni predmeti i materije su privremeno izuzeti radi vještačenja, a policijski službenici poduzimaju dalje mjere i radnje na dokumentovanju predmeta. 

  • 20:00 Тет а тет са Татјаном Трнинић

    ''Колико знате о онима који живе под будним оком јавности?Знате ли о чему маштају, шта су све прошли, у чему уживају, шта раде када су потпуно сами? Које тајне су спремни да открију? Колико су спремни да се оголе?

  • 21:00 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    ''''Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 21:45 Серија: Ко те шиша (12+)

    Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.

  • 22:15 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:30 Серија: Ел Чапо (16+)

    *Серија: Ел Чапо (16+)

  • 23:30 Серија: Ред Рок

    Серија: Ред Рок