Vršac

Pretukao ženu i njenu majku, pa se raznio bombom

  • Извор: Новости.рс
  • 17.10.2022. 17:24

Dušan S. (47), koji se jutros oko 7.30 raznio ručnom bombom u kući svoje djevojke Gordane P. (48) u Vršcu, svakog dana je na ulazu u Gradsko groblje sa njom prodavao cvijeće.

NJihovi kupci kažu da su uvijek imali najljepše bukete, kao i da su bili uljudni i fini. I on se, kažu, uvijek svima lijepo obraćao.

- Taj posao je, dok je mogla, radila njena majka Dragica. Kada je žena zanemoćala, sve to je preuzela Gordana – kaže nam jedna Vrščanka.

I komšije iz Ulice Vase Pelagića, gdje se jutros dogodila tragedija, kažu da su ih svakog jutra viđali kako ubacuju cvijeće u kola i odlaze na groblje.

- Fino su zarađivali od toga. On je umio i da popravlja kola. To im je bio dodatni izvor prihoda. Često su i putovali. Djelovalo je da su bili zaljubljeni. Ali džaba sve kada je on bio problematične naravi. Imao je dosta „putera“ odranije – konstatuje Gordanina komšinica.

Dijelovi tijela samoubice odnijeti su na Institut za sudsku medicinu. Istraga, koja je u toku, utvrdiće i odakle Dušanu ručna bomba.

Pretučene žene, koje su bile prevezene u bolnicu, nakon što ih je samoubica krvnički pretukao kablom za struju, dale su izjavu višem javnom tužiocu iz Pančeva u policijskoj stanici u Vršcu.

Ovom zločinu prethodila je žučna svađa partnera, zbog dugova koje je Dušan vukao odranije.

Samoubica se sa svojom djevojkom Gordanom P., sa kojom je u emotivnoj vezi bio više od dvije godine, žučno raspravljao oko novca, koji je on još odranije dugovao drugim ljudima.

Gordanina majka Dragica P., u čijoj kući u Ulici Vase Pelagića je ovaj par živio, prijetila je Dušanu da će ga zbog verbalnog nasilja prijaviti policiji. Tada je, kako je „Novostima“ rečeno, on dohvatio prvu stvar koja mu je pala pod ruku – kabal za struju, i prvo počeo da udara nesuđenu svekrvu, a potom i svoju djevojku, za koju je na društvenim mrežama pisao da je njegov smisao života.

- Kada je shvatio šta je uradio, jer im je nanio ozbiljne tjelesne povrede, otišao je na sprat kuće i raznio se ručnom bombom. Dijelovi tijela bili su svuda po sobi – kaže dobro obavješteni izvor.

Izvor Novosti tvrdi i da je Dušan imao i psihijatrijsku dijagnozu, te da je odranije poznat policiji.

  • 10:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:15 Ловачки савети

    ТВ серијал "Ловачки савети" се бави саветима за ловце и оне који би то да постану.

  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија: Истине и лажи (12+)

    Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 11:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.