Власеница

Претукли човјека у кафани, превезен у болницу

  • Извор: АТВ
  • 06.11.2023. 09:32

Три особе из Шековића ухапшена су због наношења тешких повреда једној особи, која је након туче у кафани превезена у болницу.

Како је саопштено из Полицијске управе Зворник, Р.П., М.П. и Ј.М се сумњиче да су у претукли човјека.

"Полицијској станици Власеница, 4. новембра око 17,15 часова, је пријављено да је у угоститељском објекта у Власеници, дошло до нарушавања јавног реда и мира тучом. Полицијски службеници су изашли на лице мјеста, којом приликом су утврдили да је дошло до физичког напада на оштећено лице од стране горе наведених лица", саопштено је из полиције.

Повријеђеном je указана медицинска помоћ у Јавној здравственој установи Дом здравља Власеница а потом у ЈЗУ Болица Зворник.

О свему наведеном је обавијештен дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва у Источном Сарајеву Подручна канцеларија Власеница.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм