Фејсбук

Пријатељица убијеног Кулишића објавила потресан текст, ево шта је открила о осумњиченој за убиство

  • Извор: АТВ
  • 05.02.2024. 19:14

На друштвеној мрежи Фејсбук, пријатељица свирепо убијеног Добојлије Саше Кулишића, потресним текстом, опростила се од њега.

У објави, између осталог, описује се Саша и то какав је био као човјек.

– Био је весељак, то је прво што ће свако рећи о њему, зрачио је добротом, волио је са пријатељима међусобно си радити смицалице и био је велики радохоличар. О њему нисам чула, а нити доживјела, иједну негативност. Кћерка Анастасија му је била миљеница, а онда је доживио да га издају оне до којих је највише држао. Исправан и добар отац, као што је Саша био није заслужио да га жена и кћерка дрогирају мјесецима како би неометано могле глумити барабе (сељанчуре) по граду, трошити његов новац на срамотан начин, док он омамљен спава кући – истиче се у објави.

Хорор у Бијељини, мушкарац преминуо у теретани - Познат узрок смрти

Хорор у Бијељини, мушкарац преминуо у теретани - Познат узрок смрти

Такође, у посту се спомиње и осумњичена за свирепо убиство Кулишића, његова супруга, Андреа.

– Била је дјевојка која је живјела у бараци, без струје и питке воде. Саша је био добростојећи лик. Довео ју је у вилу, дао јој ауте, неограничено новца, материјално све што није могла ни сањати, путовања, љубав, створили су породицу, и најважније – дао јој је своје повјерење. Она је била и више него просјечна, доста дјетињаста и понашала се незрело. Увијек сам коментарисала да ће ју кћерка Анастасија прерасти у свим сегментима. Али он је био срећан с њом и ми смо ју прихватали такву. Бар се чинио срећан – наводи се у објави - наводи се, те се додаје:

Стефановић убоден у срце: Осумњичена спроведена у ОЈТ Бањалука!

Стефановић убоден у срце: Осумњичена спроведена у ОЈТ Бањалука!

- Ниједно дијете не би требало бити ишчупано из свог дома, од својих родитеља и сестре, својих играчака, хаљина и паса, а Сашина Теодора то јесте. И није једина, има их… она је у једном дану остала без цијеле своје породице – кажу пријатељи у објави.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 19:55 Временска прогноза

    Преглед временских и биометеоролошких прилика у земљи и региону.

  • 20:00 Емисија: Бинго

    Бројчана игра са извлачњем бројева, од 1 до 90 путем бубња, у којој се унапријед утврђује висина фонда добитака и његова расподјела.

  • 20:30 На ивици терена

    На ивици терена

  • 21:00 Емисија: Ћирилица

    Ауторска емисија Миломира Марића.

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм