Ропотово

Професор из Косовске Каменице пронађен мртав

  • Извор: Телеграф
  • 22.12.2023. 16:58

Професор средње Медицинске школе у Ропотову код Косовске Каменице Ивица Јовановић (54) пронађен је мртав данас нешто послије 16 сати, потврдила је за Косово онлајн предсједница Привременог органа општине Косовска Каменица Тања Аксић, пише Косово онлајн.

Јовановић је нестао током јучерашњег дана, када је око 15 часова кренуо код фризера. Пошто се није вратио кући породица је кренула у потрагу за њим, а телефон му је посљедњи пут био доступан око 23 часа.

Данас је најприје у суседном селу пронађен његов аутомобил. Убрзо после тога, нађено је и његово беживотно тијело.

"Управо ми је јављено да је пронађено беживотно тијело Ивице Јовановића који је нестао јуче око 15 сати. У потрагу се данас након 24 сати укључила и Косовска полиција , а његово тијело пронађено је на 300 метара од мјеста гдје је пронађен његов ауто“, рекла нам је Аксић и додала да не зна више детаља, преноси Телеграф.

Аудијем престизао колону под ротацијама и замало направио удес

Аудијем престизао колону под ротацијама и замало направио удес

На мјесту гдје је пронађено беживотно тијело Јовановића тренутно се налазе возила Хитне помоћи, а очекује се долазак полиције.

Јовановић је према ријечима његових укућана пошао код фризера и касније се није јављао на телефонске позиве. Његов нестанак је пријављен истог дана Косовској полицији, али им је речено да је потребно да прође 24 сата од нестанка како би се полиција укључила у претрагу, што су и учинили данас сат времена прије него што је пронађено беживотно тијело.

Савјетник Зеленског: Ако Руси овако наставе - бићемо у проблему!

Савјетник Зеленског: Ако Руси овако наставе - бићемо у проблему!

Ивица Јовановић рођен је 1969. године и био је угледни грађанин Косовске Каменице и дугогодишњи професор у средњој Медицинској школи у Ропотову. Више детаља о његовој смрти биће познато након истраге која је у току.

(Косово онлајн)

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 20:30 Филм: Влаком према југу (12+)

    '' Филм: Влаком према југу (12+)

  • 22:00 Серија: Насљедници (12+)

    'Серија: Насљедници (12+)

  • 23:00 Серија: Ред Рок (16+) (Р)

    Серија: Ред Рок (16+) (Р)