Пале

Пронађена пушка и меци у ситроену, возач ухапшен

  • Извор: АТВ
  • 23.10.2023. 10:48

Припадници Јединице жандрамерије Пале протекле суботе су пронашли ватрено оружје прилком контроле возила ситроен, којим је управљао Ђ.Ц., а накнадним претресом куће пронађена је опрема намијењена за производњу опојне дроге у импровизованим лабараторијским условима. Ђ.Ц. је ухапшен.

Жандрамерија га је контролисала у 20,50 часова, а у аутомобилу су пронашли пиштољ и оквир за аутоматску пушку са 26 комада метака, калибра 7,62мм.

„На основу наредбе основног суда Соколац, а уз сагласност тужиоца Окружног јавног тужилаштва Источно Сарајево полицијски службеници Полицијске станице Пале, у Његошњвој улицу у Палама извршили су претрес куће и помоћних објеката које користи Ђ.Ц., те пронашли и одузели више комада опреме намијењене за производњу опојне дроге у импровизованим лабараторијским условима“, саопштено је из Полицијске управе Источно Сарајево.

Наведени је ухапшен и у току је документовање кривичних дјела недозвољена производња и промет оружја или експлозивних материја и неовлаштена производња и промет опојних дрога.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 22:30 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:45 Серија: Ел Чапо (16+)

    ''Прича о озлоглашеном нарко босу, једном од најопаснијих и крволочнијих мафијаша.

  • 23:30 Серија: Ред Рок (12+)

    Ред Рок' је ирска криминалистичка серија која прати случајеве полицијске станице смјештене у измишљени приморски град Ред Роцк у близини Даблина, те приватне турбулентне односе гардиста и мјештана.

  • 23:55 Ноћни програм

    Ноћни програм