PU Doboj

Pronađena veća količina droge i novca, uhapšen Dobojlija

  • Извор: АТВ
  • 05.11.2021. 11:51

Dobojska policija uhapsila je G.J, iz ovog grada, nakon što je u stanu koji korristi pronašla i oduzela značajnu količina opojne droge, novca i drugih predmeta. 

ATV nezvanično saznaje da je uhapšen Goran Jevtić, koji je od ranije poznat policiji.

U akciji policije je pronađeno i oduzeto 25 paketa zapakovanih u providnu vrećicu u kojima se nalazila zelena biljna materija koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu marihuanu ukupne težine od 34,1 gram kao i jedna vrećica u kojoj se nalazila zelena biljna materija ukupne težine od 99,9 grama i zelene grančice koje svojim izgledom asociraju na opojnu drogu marihuanu ukupne težine od 5,3 grama.

Pronađeno je i 65 cijelih komada i jedna polovina tablete sa logom majmunske glave koje su bile zapakovane u plastičnu vrećicu a koje svojim izgledom asociraju na opojnu drogu ekstazi, veći iznos novca, pet sličica i jedna polovina iste koje su bile zapakovane u aluminijsku foliju a koje svojim izgledom asociraju na opojnu drogu LSD.

Policija je zaplijenila i četiri plastične kutije u kojima su se nalazile plastične vrećice sa sadržajem bijele praškaste materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu spid ukupne količine od 2, 48 kilograma, par stotina plastičnih vrećica, mobiln telefon i druge predmeti. 

Uhapšeni će danas uz Izvještaj o izvršenom krivičnom djelu "Neovlaštena proizvodnja i promet opojne droge" biti predat u nadležnost Okružnog javnog tužilaštva Doboj.