Служба за послове са странцима

Рјешење о протјеривању из БиХ за 19 особа

  • 23.10.2023. 16:32

Службе за послове са странцима заједно са полицијским службеницима других полицијских агенција БиХ, успјешно су реализовали здружену криминалистичко-тактичку акцију под називом "Рација" на подручју ширег локалитета Привременог прихватног центра Блажуј.

-  Поступајући у складу са Законом о странцима, Служба за послове са странцима је за 19 лица донијела рјешење о протјеривању и одредила мјере стављање под надзор у Имиграциони центар у Источно Сарајево одакле ће бити удаљени са територије БиХ - саопштено је из Службе за послове са странцима.

Овлаштена службена лица Службе за послове са странцима заједно са полицијским службеницима Агенције за истраге и заштиту, Граничном полицијом БиХ, Дирекцијом за координацију полицијских тијела БиХ, те Министарством унутрашњих послова Кантона Сарајево под надзором Тужилаштва БиХ и Кантоналног тужилаштва Кантона Сарајево у раним јутарњим сатима унутар ППЦ Блажуј учествовали су у поменутој акцији, гдје су предузете мјере и радње из надлежности Службе за послове са странцима.

- Служба за послове са странцима ће у наредном периоду наставити са предузимањем мјера и радњи из своје надлежности, те појачати активности и сарадњу са другим полицијским агенцијама на територији БиХ у погледу контроле страних држављана, а све у циљу подизања степена безбједности, како у Привременим прихватним центрима Блажуј и Ушивак, тако и на подручју Кантона Сарајево и БиХ - истиче се у саопштењу.

Пратите нас и путем Вибера

  • 14:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 14:15 Филм: Живи били, па видјели (Р) (12+)

    'Филм: Живи били, па видјели (Р) (12+)

  • 16:00 Емисија: По свијету са Робертом Дацешином (Р)

    Путујте по свијету са Робертом Дацешином, јер ће вам се апетити за путовањем и свим бисерима које оно нуди сигурно повећати.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 16:40 Серија: Љубавни залогаји(12+) (Р)

    ’Љубавни залогај’ узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и нови симпатични ситком.

  • 17:00 Серија: Вода у праху (Р) (12+)

    Напета португалско-галицијска серија 'Вода у праху' стиже у наш програм и можемо само рећи - из епизоде у епизоду напетост ће расти до усијања!