Срем

Шесторица претукли дјечака и оставили га да лежи

  • Извор: Блиц
  • 30.10.2023. 15:51

Петнаестогодишњи дјечак задобио је вишеструке контузионе повреде и расјекотине, када га је прошле седмице напала група од шест малољетника у сремском селу Белегиш.

Напад је пријављен 26. октобра, а мотив су наводно биле раније несугласице између пребијеног дјечака и нападача.

''Инциденту који се догодио око 21 час претходила је вербална расправа у аутобусу којим се повријеђени дјечак враћао кући, а затим је на путу до куће дошло и до обрачуна са једним вршњаком са којим се повређени свађао. У “помоћ” нападачу прискочило је још пет дјечака који су пребили оштећеног и оставили га беспомоћног на улици'', прича за Блиц извор упознат са током истраге.

Драма у Дубици: Репетирао пиштољ па уперио ка полицајцима

Драма у Дубици: Репетирао пиштољ па уперио ка полицајцима

Повријеђени дјечак примљен је у београдску дјечију болницу у Тиршовој гдје су му констатоване повреде у виду расјекотина, подлива и контузионих повреда. Како су констатовали љекари, задобио је више удараца у предјелу главе и трбуха и губио је свијест, а послије повреда имао је осјећај мучнине.

Осим повреда на глави, малољетник је задобио и отоке на надлактици и поткољеници, а његов отац каже да има и пет копчи од ушивања на усни и пет на глави, као и да има нагњечења крвних судова у предјелу главе.

Након опсервације дјечак је задржан у Тиршовој на Одјељењу неурохирургије, али је сутрадан пуштен на кућно лијечење.

Дјечаке тукли мокрим пешкирима: Рукометаши осумњичени за злостављање младих играча

Дјечаке тукли мокрим пешкирима: Рукометаши осумњичени за злостављање младих играча

Увиђај на мјесту инцидента извршили су службеници из полицијске станице Стара Пазова, а отац претученог дјечака каже да је полиција добро и савјесно обавила свој дио посла, те да је пронашла виновнике туче и привела их надлежном јавном тужиоцу на саслушање.

Како незванично сазнаје Блиц, претучени дјечак и нападачи се познају од раније. Случај је преузело надлежно јавно тужилаштво које ће након одређивања степена повреда дјечака одлучити за које ће кривично дјело теретити шесторицу малољетних насилника. 

Пратите нас и путем Вибера

Тагови: