Федерална управа полиције

Слао пријетеће поруке полицијском службенику па ухапшен

  • Извор: АТВ
  • 13.02.2024. 13:38

Н.К. (29) ухапшен је данас због сумње да је у претходном периоду посредством интернета, у више наврата, слао поруке које су за садржај имале пријетње по живот и тијело полицијског службеника Федералне управе полиције, Одјела за борбу против злоупотребе дрога.

Полицијски службеници Федералне управе полиције су под надзором Кантоналног тужилаштва Кантона Сарајево, поступили по Наредби Опћинског суда у Сарајеву, којом приликом су на подручју Илиџе слободе лишили лице Н.К. због сумње у извршење кривичног дјела "Напад на службену особу у вршењу послова сигурности" из члана 359. Кривичног закона Федерације БиХ.

Н.К. се од раније води у кривичним евиденцијама за наношење тјелесних озљеда за што је било кажњавано условном осудом.

Полицијски службеници Федералне управе полиције Одсјека за борбу против компјутерског криминала су осумњичено лице лоцирали и идентификовали, а затим ухапсили.

"Н.К. ће након криминалистичке обраде у просторијама Федералне управе полиције, бити предато у надлежност Кантоналном тужилаштву Кантона Сарајево уз Извјештај о почињеном кривичном дјелу".наводи се у саопштењу Федералне управе полиције.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 22:00 Серија: Насљедници (12+)

    'Серија: Насљедници (12+)

  • 23:00 Серија: Ред Рок (16+) (Р)

    Серија: Ред Рок (16+) (Р)