Одржано жалбено рочиште

Случај "Крунић" пред Врховним судом

  • Извор: АТВ
  • 27.12.2023. 18:43

Под јаким мјерама обезбеђења у Врховни суд доведени су Бенеди Ђукановић и Родољуб Гајић. Емилио Балдо дошао је као слободан човјек. Одржано је жалбено рочиште за убиство Славише Крунића, његовог тјелохранитеља Жарка Павловића и покушаја убиства возача Горана Илића.

Тужилац је уложио жалбу на ослобађајућу пресуду за Емилија Балда. Док су браниоци Гајића и Ђукановића за своје клијенте тражили укидање пресуде, али и притвора.

За Ћукановићевог адвоката Татјану Савић, пресуда се заснива на претпоставкама. Базирана је каже, на свједочењу јединог преживјелог свједока Горана Илића која се по њој противи материјалним доказима. Тражи да се уради реконструкција убиства коју је Окружни суд у првостепеном поступку одбио.

Сматра да би то најбоље показало куда су меци тачно прошли јер како каже није могуће да је пуцано са десне стране аута, а чауре пронађене са лијеве.

Да се тако није десило, каже, указују и повреде, па сматра да је све након убиства исценирано и да Крунић није убијен онако како се наводи у оптужници

Пратите нас и путем Вибера

  • 23:50 Васкршња посланица и Пренос Васкршње литургије из Храма Светог Саве на Врачару

    ' Васкршња посланица и пренос Васкршње литургије из Храма Светог Саве на Врачару

  • 02:00 Ноћни програм

    Ноћни програм