Uznemirujuće

Snimak ubistva u Gradačcu se ponovo pojavio na internetu

  • Извор: Радио Сарајево
  • 12.08.2023. 18:50

Instagram uključivanje pomahnitalog ubice Nermina Sulejmanovića je gledalo više od 15.000 ljudi, snimak je ubrzo obrisan kako su saopštili iz policije, ali je on ponovo počeo da kruži društvenim mrežama.

Gradačac je u petak, 11. avgusta, potresao zločin koji je cijelu BiH, ali i region, zavio u crno.

Nermin Sulejmanović, odranije poznat policiji, snimao je ubistvo svoje bivše supruge Nizame Hećimović, a zatim je nastavio svoj krvavi pohod.

"Evo da vidite kako izgleda ubistvo uživo", poručio je pomahnitali ubica prije stravičnog zločina u Gradačcu.

Dok je grad bio pod opsadom, a specijalci su tragali za ubicom, on se uključivao u Instagram live, navodeći da će da ubije još ljudi i izvještavajući o zločinima koje je do sada počinio.

Nakon što je opkoljen, kada je izvršio samoubistvo pred policajcima, snimak je ubrzo obrisan, kao i sve društvene mreže Sulejmanovića.

Ipak, da ovaj gnusni, uznemirujući i najblaže rečeno jezivi snimak nije nestao bez traga, potvrđuje činjenica da je on u sbotu, 12. avgusta, osvanuo na Facebooku.


Evo koliko je do sada uhapšenih zbog podržavanja monstruma iz Gradačca

Evo koliko je do sada uhapšenih zbog podržavanja monstruma iz Gradačca

Nakon dva sata snimak je obrisan, pretpostavlja se da je platforma uočila uznemirujući sadržaj, prenosi "Radiosarajevo.ba".

Ipak, ovim je potvrđeno da snimak nije nestao bez traga i da on sada lebdi negdje među brojnim sadržajem na internetu, kao i da je pitanje trenutka kada će on ponovo biti plasiran.

Takođe, ono što dodatno uznemirava jeste da su se prilikom lajva mogle vidjeti poruke podrške ubici.

"Ti si moj brat", ostavljali su pojedinci komentare.

Već je 40 osoba locirano koje su podržavale Sulejmanovića.


Komšinica ispričala kako je monstrum iz Gradačca na silu odveo nesrećnu ženu

Komšinica ispričala kako je monstrum iz Gradačca na silu odveo nesrećnu ženu

Podsjetimo, Nermin Sulejmanović je u petak ujutro, 11. avgusta, zatočio svoju nevjenčanu suprugu koja se prethodno, bježeći od porodičnog nasilja, sklonila kod rodbine. Prilikom otmice, Sulejmanović je prvo upucao tetka svoje supruge.

Onda je, prenoseći uživo na društvenim mrežama, ubio svoju suprugu koju je prethodno brutalno pretukao. Nakon toga je u centru Gradačca ubio Denisa Džengiza, a malo zatim njegovog oca Ondera.

Пратите нас и путем Вибера

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Наша Српска

    Наша Српска

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 19:40 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:43 Спорт

    Преглед најважнијих дневних спортских дешавања и информација из земље, региона и свијета.