Трагедија

Србин погинуо у Хрватској: Превозио мигранте, па се закуцао у дрво

  • Извор: Индекс
  • 19.01.2024. 22:07

Држављанин Србије (26) погинуо је у саобраћајној несрећи у Братини код Јастребарског, бјежећи од полиције, саопштила је Хрватска полиција.

Наиме, он је у свом аутомобилу крио 17 страних држављана. Полиција је саопштила да је јуче око 21.30 у Великој Јамничкој патрола уочила аутомобил страних ознака за који је касније утврђено да му је истекла возачка дозвола, а сумњају да се у њему превозе мигрант.

Када је возач скренуо на пут у Братини, полицајци су наставили да возе за њим, али их је он уочио, па је након кривине скренуо на макадамски, а потом на шумски пут гдје је било блата, због чега је налетио на дрво.

Хорор у БиХ: Мигранте напао медвјед

Хорор у БиХ: Мигранте напао медвјед

Пошто је ударио у дрво, возач је изашао из возила и побјегао кроз шуму, док су полицијски службеници у возилу затекли 17 странаца, па су одмах организовали долазак хитне помоћи.

Пронашли га мртвог

У полицији кажу да су странци прегледани и да је њих 12 превезено у загребачке болнице. Тамо је утврђено да су три малољетника лакше повријеђена, као и седам одраслих особа, док је једна особа теже повријеђена и задржано на лијечењу. За другу особу није позната квалификација повреда.

Превозио мигранте комбијем па бјежао полицији: Ударио у барикаду

Превозио мигранте комбијем па бјежао полицији: Ударио у барикаду

Полицијски службеници су претресом терена, недалеко од лица мјеста, пронашли мушкарца за кога се претпоставља да је управљао возилом и који је, налетјевши на дрво и напустио возило, преминуо недалеко од лица мјеста, како је утврђено из хитне медицинске службе.

Утврђено је да се ради о 26-годишњем држављанину Србије, саопштила је полиција и додала да су страни држављани привођени у службене просторије гдје су изразили намјеру да поднесу захтјев за међународну заштиту.

Пратите нас и путем Вибера

  • 12:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:15 Аутошоп магазин (Р)

    За љубитеље аутомобилизма, ауто тржишта и најновијих информација о вашем љубимцу.

  • 12:40 Емисија: Народ прича (Р)

    Ауторска путописно-репортажна емисија новинарке Биљане Стокић.

  • 13:10 Емисија: Енерго клуб (Р)

    Релевантне актуелности из области производње електричне енергије.

  • 13:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.