Tragedija u Gradačcu

Svi koji su podržavali ubicu Nermina Sulejmanovića i veličali zločin biće privedeni i ispitani

  • Извор: Аваз
  • 11.08.2023. 18:19

Nakon ubistava koje je Nermin Sulejmanović počinio u Gradačcu i emitovao prenose uživo oglasio se ministar unutrašnjih poslova FBiH Ramo Isak.

Ministar je izjavio da će zatražiti od Federalne uprave policije i Ministarstva unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona da ispita sve osobe koje su na društvenim mrežama podržavale ubicu iz Gradačca i veličale zločine Sulejmanovića.

Ovo je Nezveta Hećimović, ubijena je jer je prijavila nasilje

Ovo je Nezveta Hećimović, ubijena je jer je prijavila nasilje

Kako je saopštio šef Kabineta federalnog ministra unutrašnjih poslova Ervin Mušinović, ovo se posebno odnosi na komentare pojedinaca objavljene na dva video snimka, a koji su uklonjeni od strane inspektora Federalne uprave policije i MUP-a TK.

- Takođe, biće zatraženo da se protiv svih lica, za koja se utvrdi da su počinila krivično djelo gnusnim porukama podrške ubici, podnesu izvještaji o počinjenom krivičnom djelu - naveo je Mušinović.

ATV EKSKLUZIVNO: Na ovom mjestu je Sulejmanović izvršio drugo ubistvo

ATV EKSKLUZIVNO: Na ovom mjestu je Sulejmanović izvršio drugo ubistvo

Podsjećamo prijenos uživo je pratilo preko 15.000 ljudi, a neki su podržavali ovaj gnusni zločin, dok su drugi vrijeđali ubicu. Sulejmanović je usmrtio i komšiju te njegovog sina te ranio tri osobe od kojih je jedna policijski službenik. Na kraju je izvršio samoubistvo.

Hajka na idiote: Ovo je jedan od njih, Huso Imširović, on je podržao ubicu

Hajka na idiote: Ovo je jedan od njih, Huso Imširović, on je podržao ubicu



Пратите нас и путем Вибера

  • 07:00 Емисија: АТВ јутро

    Сваког радног дана од 6 часова и 55 минута и викендом од 8 часова и 30 минута очекују вас актуелне теме, најновије информације и занимљивости.

  • 09:00 Серија: Крваво цвијеће (Р)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 10:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:15 Ловачки савети

    ТВ серијал "Ловачки савети" се бави саветима за ловце и оне који би то да постану.

  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија: Истине и лажи (12+) (Р)

    ''''''''''Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.