Laminci

Dvojica mladića poginula u saobraćajnoj nesreći kod Gradiške

  • Извор: УНА ТВ
  • 09.04.2023. 19:46

Vozač automobila "opel astra" čiji su inicijali D.L. (20) i suvozač N.B. (26) smrtno su danas stradali u saobraćajnoj nesreći na lokalnom putu u mjestu Laminci Sređani kod Gradiške.

Nesreća se dogodila oko 17.50 časova slijetanjem automobila sa kolovoza.

Izvor portala UNA kaže da tragovi na mjestu nesreće ukazuju da je do tragedije najvjerovatnije došlo usljed prebrze vožnje.

"Na licu mjesta su ostali tragovi, duži od 100 metara, koji ukazuju da je vozač u krivini izgubio kontrolu nad vozilom. Nije uspio da zadrži automobil na kolovozu, sletjeli su u kanal i vozili kroz njega najmanje 50 metara da bi potom udarili u betonski propust", kaže izvor UNA portala.

On dodaje da su mladići nakon udara ostali zaglavljeni u vozilu. Nekoliko mještana odmah im je priteklo u pomoć, ali nažalost ništa nisu mogli da učine kako bi ih spasili.

Obojica su izdahnuli na licu mjesta, a tijela su iz vozila izvukli vatrogasci koji su morali da sjeku lim.


(Foto: UNA)


  • 20:30 На ивици терена

    На ивици терена

  • 21:00 Емисија: Ћирилица

    Ауторска емисија Миломира Марића.

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм