Викер

Требињац шверцовао 3,8 килограма марихуане у Бањалуку

Окружно јавно тужилаштво у Бањалуци подигло је оптужницу против Златка Барбарића (48) из Требиња због шверца 3,83 килограма марихуане, које му је полиција пронашла и одузела.

Оптуженом је на терет стављено кривично дјело неовлаштена производња и промет дрогом, а уколико се докаже кривица пријети му од једне до 10 година затвора.

”Оптужени је од њему познатог лица набавио 3,8 килограма канабиса које је држао у апартману у Улици Велибора Јањетовића Јање у Бањалуци, иако је био свјестан да се ради о дроги чије је набављање и држање забрањено”, наводи се у оптужници коју је потврдио Основни суд у Бањалуци.

Барбарић је ухапшен 14. јула 2020. године у оквиру полицијске акције ”Викер”. Полиција је тада дошла до сазнања да је у друштву још једне особе Барбарић дрогу довезао у Бањалуку, изнајмљеним аутомобил ”пежо”. Потом су изнајмили апартман у насељу Лауш, чекајући купца.

У међувремену полиција их је открила и упала у апартман у којем су пронашли спортски руксак са 3,83 килограма марихуане.


Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм