Okružno javno tužilaštvo Banjaluka

Predložen pritvor za Bobana Kantara iz Banjaluke

  • 25.07.2020. 11:22

Za Bobana Kantara /28/ iz Banjaluke, koji je uhapšen u akciji "Viker", predložen je pritvor zbog prodaje proizvodnje i prodaje droge.

Pritvor je predložio tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka zbog bojazni da bi osumnjičeni boravkom na slobodi mogao ometati krivični postupak uticajem na svjedoke, da će ponoviti krivično djelo i zbog uznemirenja javnosti, saopšteno je iz ove pravosudne institucije.

Mjera pritvora predložena je nakon ispitivanja osumnjičenoga.

O prijedlogu za određivanje pritvora odlučiće sudija za prethodni postupak Osnovnog suda u Banjaluci.

Iz MUP-a Srpske ranije su naveli da je lice B.K. uhapšeno u Banjaluci u nastavku operativne akcije "Viker", koja je usmjerena na razbijanje organizovanih kriminalnih grupa koje na području Republike Srpske vrše krivična djela iz oblasti droge.

Prilikom pretresa uhapšenog lica i stana koje koristi pronađeno je oko 610 grama heroina, oko 2.150 grama spida, dvije digitalne vage, te 1.170 evra i 725 KM. 

Тагови:
  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм